Animasjon og motion design

Det heter seg at filmmediet for lengst er demokratisert. Det betyr at teknologien som brukes til opptak og redigering av film har blitt langt rimeligere og enklere å betjene. Paradoksalt nok har publikums forventning til levende bilder økt dramatisk. Det skal stadig mer formfullendt håndverk til før vi lar oss imponere. Hva gjør man når DV-kamera og grunnkurs i videoredigering ikke lenger er nok?

Film, motion graphics, og CGI/animasjon

Spleising av grafisk material, animasjon og 3D-grafikk med både foto og videoklipp blir stadig vanligere i alt fra reklamefilmer, promoer og vignetter til video brukt til informasjons- og opplæringsformål. Ulike typer spesialeffekter fremhever budskap og innhold på en effektiv måte, men det krever nøyaktig planlegging og dyktig fagutøvelse for å fungere godt.

Våre eksperter innen motion design har lang erfaring innen med hele spekteret av film- og videoproduksjon, fra idé til ferdigredigerte produksjoner. Visningsflatene varierer fra det store kinolerretet og reklamepausen på TV til rich media ad diplays, prerolls på web-TV og ulike typer profilering på web, messer og seminarer.

Til toppen