Mobile og bærbare løsninger

Utviklingen har kommet langt siden de første mobilapplikasjonene ble lagt ut i Apples App-store sensommeren 2008. Flere teknologier og tilbydere er kommet til, utbredelsen og bruken har forlengst nådd massemarkedet - og brukerbehov som nå løses på mobilen kjenner nesten ingen grenser.

En trend vi har sett de siste årene er at våre kunder ser på mobile enheter som et av de viktigste verktøyene for å oppnå kundetilfredshet og -lojalitet ved å tilrettelegge for selvbetjening og oppdatert informasjon der brukeren er til enhver tid. En annen trend er bruken av mobile- og oppkoblete løsninger i bedriftens egne prosesser og leveranser. De tekniske mulighetene er nærmest ubegrensede - og setter man brukerens behov i sentrum for utviklingen er veien kort til å oppnå mål som tidligere enten har vært for vanskelige eller for kostbare å nå.

I Knowit har vi levert applikasjoner til mobiler og andre enheter siden smarttelefonenes spede barndom i 2010. Apples iPhone og iPad, Android-løsninger i flere generasjoner, applikasjoner for Windows-phone, nettbrett og laptop, noen BlackBerry-løsninger og programmer for Apple Watch og Android Wear. 

Leveransene spenner fra enkle innholdstjenester og single-purpose-applikasjoner til fullblods nettbanker og innholdsrike strømme-tjenester. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan bistå din organisasjon med å få en fast plass i dine brukeres hverdag. 

Ta kontakt
Amund Brandsrud
Salg - Knowit Experience, Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe til deg?

Takk! Vi tar kontakt så snart som mulig.

Ta kontakt
Anders Fossøy
Salg - Knowit Experience, Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at jeg skal ringe deg?

Takk! Jeg tar kontakt så snart som mulig.

Til toppen