Butikk, markedsføring og kundelojalitet

Det er ikke bare nettbutikk-systemet du må ha kontroll på når du driver netthandel. For å lykkes bør du også forstå hvordan du øker kundelojaliteten og hvordan du kan bruke egne og eksterne kanaler til markedsføring.

I et meget utfordrende markedet som er i hyppig endring, er det tøft å etablere en lønnsom og konkurransedyktig e-handelsløsning samtidig som du skal tiltrekke deg nye kunder for å øke salget, 

Knowit har utviklet noen av markedets ledende e-handelsløsninger (B2B og B2C) og er spesialister innen forretningskritiske systemer og transaksjoner med høyt volum. Vi har kunnskap og erfaring som er sentralt for å lykkes, enten du er liten eller stor.

Helhetlige, attraktive og effektive kundeopplevelser

For å lykkes med netthandel kreves erfaring og kunnskap om hele verdikjeden. Med dyp forståelse av forretningsprosesser og styring av produktinformasjon kan man skape attraktive kundeopplevelser som fører til økt konvertering og høyere kundetilfredshet.

Vår kompetanse ligger primært i å skape helhetlige e-handelsløsninger i et flerkanalsmiljø. Vi tilbyr strategisk rådgivning, UX (interaksjonsdesign) og design, innsikt og forarbeid - og realiserer komplekse løsninger som gjerne krever avansert integrasjon mot dine eksisterende forretningssystemer.

Knowit leverer løsninger basert på ledende teknologi fra leverandører som inRiver, Epi og Apptus.

Merkevarer vi jobber med:

Logoer kunder eCommerce

Ta kontakt
Amund Brandsrud
Salg - Knowit Experience, Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe til deg?

Takk! Vi tar kontakt så snart som mulig.

Ta kontakt
Anders Fossøy
Salg - Knowit Experience, Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at jeg skal ringe deg?

Takk! Jeg tar kontakt så snart som mulig.

Til toppen