Inntektene må opp og utgiftene ned

Overskriften er i all sin enkelthet utgangspunktet du må behandle i din virksomhet. Vår ambisjon her er å dele fem like enkle råd som kan bidra til å senke pulsen i sommer, når digitaliseringen rundt oss endrer verden stadig raskere.

Slik bidrar digitaliseringen til en bærekraftig sivilisasjon

- Digitalisering bidrar til mer demokrati, bedre liv og helse i en verden med mange utfordringer. Samtidig står vi overfor den største sosiologiske endringen på 700 år. Vår verden endres dramatisk og alt vil henge sammen i et helt nytt økosystem; Tingenes Internett. Bergen Næringsråd intervjuet Knowit i forbindelse med sin nylige Årskonferanse, Time to Step Up, som tar utgangspunkt i FNs bærekraftsmål.

Tomorrow’s advertising:
Game over for reklamen?

Dynamikken og spillereglene for hvordan vi som forbrukere endrer oss er snudd på hodet. Verktøyet og virkemidlene forandrer seg, fundamentet består. Ord som ’tradisjonell’ og ’digital’ vil miste mening og smelte sammen til ett ord; reklame; kunsten å lage sterke opplevelser mellom merkevare og bruker.

Topp 10 strategisk viktige teknologitrender i 2017

Også i 2017 vil vi oversvømmes av digitale tjenester, og stadig flere av dem vil bli smartere; ha innebygget intelligens. Da Gartner presenterte sitt syn på dette på en årlig konferanse i Barcelona i november, lanserte de også uttrykket ”The Intelligent Digital Mesh”. En herlig blanding av mennesker, dingser, innhold og tjenester som også ligger til grunn for deres spådommer for det neste året.

Gartner deler det hele inn i tre bolker med overskriftene Intelligent, Digital og Mesh. Det siste kan vi kanskje oversette til ’en samling’.

Stein Opsahl
VP Strategisk rådgivning i Knowit Experience

Vil du at jeg skal ringe deg?

Takk! Jeg ringer deg så snart som mulig.

Ledelsesutfordringer i en digital verden

Knowit er et av få nordiske selskap som kombinerer strategisk forståelse med resultatorientert kommunikasjon og ledende teknologiløsninger. Vi jobber best med virksomheter som ønsker at digitaliseringen skal skape verdi innenfor fire ulike ledelseutfordringer; innovasjon, effektivisering, forretningsutvikling og merkeposisjonering.

Varsel på epost
Til toppen