En trend vi har sett de siste årene er at våre kunder ser på mobile enheter som et av de viktigste verktøyene for å oppnå kundetilfredshet og -lojalitet ved å tilrettelegge for selvbetjening og oppdatert informasjon der brukeren er til enhver tid. En annen trend er bruken av mobile- og oppkoblete løsninger i bedriftens egne prosesser og leveranser. De tekniske mulighetene er nærmest ubegrensede - og setter man brukerens behov i sentrum for utviklingen er veien kort til å oppnå mål som tidligere enten har vært for vanskelige eller for kostbare å nå.

I Knowit har vi levert applikasjoner til mobiler og andre enheter siden smarttelefonenes spede barndom i 2010. Apples iPhone og iPad, Android-løsninger i flere generasjoner, applikasjoner for Windows-phone, nettbrett og laptop, noen BlackBerry-løsninger og programmer for Apple Watch og Android Wear. 

Leveransene spenner fra enkle innholdstjenester og single-purpose-applikasjoner til fullblods nettbanker og innholdsrike strømme-tjenester. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan bistå din organisasjon med å få en fast plass i dine brukeres hverdag. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Mona Hvattum
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen