Sitecore Experience Platform

Denne utgaven kombinerer Sitecores Experience Management med avansert funksjonalitet, og leverer et integrert markedsføringssystem som holder rede på kontekstuell kundeinformasjon slik at du kan tilby en personlig tilpasset opplevelse til hver enkelt kunde. 

  • Kontekstuell tilpasning—Samler informasjon om alle kundeinteraksjonene (nåværende, tidligere, t.o.m. offline) på tvers av alle kanalkildene i et sanntidsbasert datavarehus. På den måten kan du levere en kontekstuell opplevelse basert på hvordan kunden samhandlet med merkevaren din i går, forrige uke og i forrige sekund.
  • Opplevelsesoptimalisering—Viser hvor kundene kommer fra, og nøyaktig hva de gjør på nettstedet med robust nettstedsanalyse. Omfatter A/B og multivariable innholdstester og kampanjeadministrasjon slik at du får vite hva som fungerer best og hvordan brukerne engasjerer seg.
  • Markedsføringsautomasjon—Inneholder markedsføringstaksonomier som hjelper deg å organisere aktiviteter på en meningsfull, strukturert måte, samt samhandlingsplaner og epostadministrasjon. Du får anledning til å pleie relasjonene med de besøkende gjennom å tilpasse kommunikasjonen slik at du utnytter innholdet, kanalen og mediet som passer best for hver interaksjon.
  • Markedsføring i flere kanaler—Sporer de besøkendes interaksjoner og genererer analysedata på eksterne nettsteder (ikke i Sitecore-nettverket), og leverer deretter personalisert innhold tilbake til de eksterne nettstedene.
Ta kontakt
Amund Brandsrud
Salg - Knowit Experience, Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe til deg?

Takk! Vi tar kontakt så snart som mulig.

Ta kontakt
Anders Fossøy
Salg - Knowit Experience, Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at jeg skal ringe deg?

Takk! Jeg tar kontakt så snart som mulig.

Til toppen