Analyse

Vi mener alle organisasjoner er unike. Derfor er det viktig at vi forstår hvorfor dere ønsker gjennomføre prosjektet og hvilken effekt dere ønsker å oppnå.

Våre erfarne forretningsanalytikere er eksperter på SharePoint og Office365 og hjelper dere gjennomføre analysefasen.

Implementering

Etter å ha gjort analysen finner vi deretter i samarbeid med flere av Nordens fremste utviklere og systemarkitekter frem til en løsning som er tilpasset akkurat din organisasjon sine behov.

Selvfølgelig benytter vi oss også av den kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom mange år, og vurderer om moduler vi tidligere har utviklet kan benyttes i din løsning. Det gjør vi blant annet for at ditt prosjekt skal bli så kostnadseffektivt som mulig.

Opplæring

Det er i denne fasen at den store jobben begynner for din organisasjon. Med rett opplæring og en effektiv innføring i hvordan dere bruker verktøyet hjelper vi dere komme raskt i gang, slik at dere kan begynne å hente ut effekten av investeringen.

Vi tilplasser nivået på opplæringen etter dine behov!

90% velger forvaltning

9 av 10 av våre kunder velger å fortsette som forvaltningskunde hos oss. 

På den måten får ditt selskap en garanti som sikrer at dere alltid har tilgjengelig kompetente personer som kjenner akkurat deres løsning. Samtidig får du support og proaktive fagfolk som griper fatt i ting som oppstår eller ikke fungerer helt som de skal.

Ta kontakt
Amund Brandsrud
Salg - Knowit Experience, Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe til deg?

Takk! Vi tar kontakt så snart som mulig.

Ta kontakt
Anders Fossøy
Salg - Knowit Experience, Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at jeg skal ringe deg?

Takk! Jeg tar kontakt så snart som mulig.

Til toppen