For en sikker fremtid

Knowit Insight jobber med alt fra overordnet risikostyring til hendelseshåndtering, sikring av teknisk infrastruktur og skytjenester.

Vi er en strategisk partner for våre kunder, og kan på en troverdig måte støtte både ledelse og it-avdeling. Vi legger stor vekt på å holde oss faglig oppdatert samt være delaktige der innovasjon skjer for på best mulig måte kunne løse våre kunders komplekse utfordringer. Vi har mange av Nordens mest spennende kunder, med en blanding av privat og offentlig - store og små virksomheter.

Sikre virksomheten

Vi arbeider med samtlige aspekter for å sikre virksomheter; alt fra styringssystem for informasjonssikkerhet, risikoanalyser, sikkerhetspolicy, IAM løsninger, PCI DSS, Personopplysningslov, sårbarhetsvurderinger og applikasjonstest.

Sikre systemene

IT-systemene er ikke lenger kun et støttesystem for de fleste virksomheter; de er eller er i ferd med å bli digitale virksomheter. Angrep rettes nå gjerne mot systemenes svakeste punkt; egenutviklet kode. Vi kan bistå din virksomhet med å beskytte seg bl.a. med hjelp av våre tjenester innenfor sikker systemutvikling, sikkerhet i prosjekt, koderevisjon, Privacy by Design/sikkerhetsarkitektur, sikkerhetstest samt sikkerhet i avtaler og anskaffelser.

Bli kontaktet
Jorunn Terjesen
Head of Cybersecurity & Law Norway
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du vite mer om hva vi gjør og motta invitasjoner til våre seminarer og arrangementer? Skriv inn din e-postadresse nedenfor for å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Til toppen