Knowit Insight er etablert i Sverige, men gjennomfører nå en ”startup” i Norge. Vi har fått med oss noen av de beste hodene i markedet, og er nå 18 management consultants med erfaring fra etablerte konsulenthus som EY, Deloitte, Accenture, A.T. Kearney, Arthur D. Little, IBM og Sopra Steria.

Sammen med søsterselskapene våre Experience og Solutions skal vi bli best på å gi innsikt, innovere og realisere verdi når Nordisk næringsliv gjennomfører sine store og små digitale transformasjoner. Vi skaper muligheter for analogue people in a digital world.

Nedenfor kan du lære mer om to av våre konsulenter, Ole og Cecilie.

Ole Kristian Haug

Ole Kristian Haug

I september 2017 begynte jeg å jobbe som konsulent i Knowit. Jeg leder Knowit Insight sin satsning i Norge på intelligent automasjon, med fokus på RPA, chatbots og andre virtuelle assistenter. Per dags dato leverer teamet mitt to automasjonsprosjekt, med en spennende pipeline fremover.

Knowit Insight er en startup innen management consulting, teknologifokuset kombinert med klassisk consulting trigget min interesse. Jeg har tidligere jobbet i Accenture og Deloitte, det var bra – men Knowit kombinerer løsningsutvikling, kreativt design og management consulting på en måte jeg ikke har sett tidligere. Som en av de første inn døren har jeg også nå også mulighet til å være med å bygge opp et nytt selskap i management consulting fra bunnen av – slik jeg og kundene våre vil ha det, relevant, troverdig og resultatfokusert. Hvordan kan man si nei til å være med på et slikt eventyr?

Det beste med Knowit er de dyktige folkene, den flate strukturen og start-up viben.

Cecilie Hammer

Cecilie Hammer

Jeg begynte å jobbe som senior konsulent i Knowit Insight i februar 2018. Jeg ønsket å begynne her fordi jeg allerede stortrivdes med å være management konsulent i min forrige jobb hos A.T. Kearney, men ønsket å jobbe mer med digitale problemstillinger. Jeg ble også motivert av muligheten til å være med å forme et nyoppstartet selskap.

Det er viktig for meg at arbeidsgiveren lar meg ha en fleksibel arbeidshverdag, slik at jeg for eksempel kan trene i løpet av arbeidsdagen, eller jobbe fredager fra et annet sted enn Oslo dersom jeg ønsker det. Knowit tilbyr denne fleksibiliteten, og tilbyr et arbeidsmiljø der man kan utvikle seg både som konsulent og person. Miljøet og menneskene i Knowit er det som gjør det helt spesielt å jobbe her – jeg har utrolig positive, joviale og intellektuelle kolleger!

Til toppen