Bilde av Martine Holt Hasle

Martine Holt Hasle

Etter en bachelor i økonomi fra NTNU Handelshøyskolen med spesialisering i finans samt et utvekslingsopphold i Brisbane, har jeg nå fullført en Cand. Merc i Applied Economics & Finance ved Copenhagen Business School. Det som trigget meg mest med Knowit var muligheten til å jobbe med tradisjonell management consulting i kombinasjon med teknologi. Jeg har alltid vært fascinert av muligheter som teknologi gir, og ønsket å bli del av et inkluderende team som sammen skal finne bedriftenes morgendagens løsninger.

Det som gjør det helt spesielt å jobbe i Knowit, er miljøet og menneskene som jobber her. Kollegaene mine er utrolige dyktige og nøler ikke med å legge vekk sine egne ting for å hjelpe deg – noe jeg setter stor pris på som nyansatt rett fra skolebenken. I tillegg finnes det mange faglige og sosiale arrangementer man kan delta på, og det er store muligheter for å utvikles både faglig og personlig. Her blir vi kastet ut i det og har allerede etter én uke fått bli med ut til kundene.

Det er dessuten viktig for meg at arbeidsplassen har en flat struktur, hvor jeg blir hørt og har mulighet til å påvirke min egne hverdag - akkurat hva jeg får hos Knowit!

Bilde av Ole-martin Goksøyr som holder en skiftenøkkel

Ole-Martin Goksøyr

Som tidligere industrimekaniker med fagbrev har jeg nå fullført en bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Høgskolen på Vestlandet etterfulgt av en master med fordypning i finans ved Norges Handelshøyskole. Gjennom denne perioden har jeg fullført et internship hos Equinor, tatt et utvekslingssemester ved UC Berkeley i California og vært aktivt i ulike foreninger og utvalg – noe som har vært et givende tilskudd til studiehverdagen.

I valget av arbeidsgiver var det viktig for meg å finne et sted som virkelig satset på teknologi, på en måte jeg mener er fremtidsrettet. Dette er noe jeg fant i Knowit med deres evne til å jobbe på tvers av fag- og kompetanseområder. Jeg var også opptatt av å finne en god match med de som skulle bli mine fremtidige kolleger. Gjennom søknads- og intervjuprosessen til Knowit Insight fikk jeg et godt inntrykk av selskapet, menneskene som jobber her og satsningsområdene. Dette var nok til å overbevise meg om at Insight var et sted jeg ønsket å jobbe, og at jeg kom til å få gode muligheter til å utvikle meg videre.

Bilde av Ingrid Haug som holder et buddha hode

Ingrid Haug

For fire år siden fullførte jeg en bachelor i ledelse, innovasjon og marked fra Universitetet i Tromsø. Siden den gang har jeg jobbet i to år innen HR, markedsføring og administrasjon, samt fullført en master i Business Administration and E-business ved Copenhagen Business School. Jeg satt mange krav til min fremtidige arbeidsplass. Jeg ønsket meg blant annet et ungt miljø, dyktige og engasjerte kolleger, gode muligheter for personlig utvikling og fokus på innovasjon og teknologi.

Det hele endte med at jeg landet drømmejobben hos Knowit Insight som Digital Management Consultant innen intelligent automation. Å få muligheten til å bli med på reisen til Insight fra å være en liten startup til å bli et etablert selskap var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg har nå hatt noen fine, utfordrende og morsomme uker i graduateprogrammet, og gleder meg til fortsettelsen!

Profilbilde av Kamilla Tellefsen

Kamilla Tellefsen

Jeg har lenge vært interessert i digitalisering og hvordan det løser små og store problemer i samfunnet. Etter å ha fått en innføring i koding og tekniske fag på NTNU vendte jeg nesen til Oslo og BI hvor jeg utdannet meg til siviløkonom med spesialisering i strategi. Der fikk jeg muligheten til å fordype meg i både strategi som fagfelt samt digitalisering på et forretningsnivå.

Jeg søkte Knowit fordi de muliggjør at jeg kan sette all denne teorien ut i praksis. Det gode inntrykket jeg har av Knowit stammer fra da jeg var aktiv i linjeforeningen Online på NTNU. Fra det vet jeg at de rekrutterer de beste hodene til å bli IT-konsulenter i Experience og Solutions. Jeg ble så glad da jeg så at de hadde startet opp Knowit Insight - som et tverrsnitt mellom strategi og digitalisering. De flinkeste IT-konsulentene, kombinert med utrolig dyktige management konsulenter fra allerede etablerte konsulenthus måtte være en sikker vinner. Det at jeg får være med å forme min egen arbeidshverdag, fordype meg i det jeg syns er kult og ha reell påvirkning på hvordan Knowit Insight skal driftes fremover er også selvskrevne grunner til at jeg søkte jobb hos Knowit.

Til toppen