hender som skaper et kunstverk med pensel og blå akvarell

La budskapet ditt nå helt frem.
Formidle det på et språk som alle forstår.

Data er ikke et mål i seg selv. Så lenge organisasjonen ikke bruker dataene til noe konkret, kan den store informasjons- og dataflyten bli en belastning snarere enn et fortrinn. Dessuten kan det være vanskelig å vite hvordan dataene skal presenteres.

Ved å kommunisere viktige tall og data visuelt bruker du et språk som alle forstår – bildespråket.

Hva kan vi hjelpe deg med?
Ingvar Larsson
CEO Knowit Decision Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe deg opp?

Takk! Vi vil ringe deg opp så snart som mulig!

Effektiv kommunikasjon av data

Komplekse, vanskelige og avanserte spørsmål har som oftest ingen enkle svar. Dermed blir også svarene vanskelige å tolke for mottakeren. Ved å visualisere svarene og bruke et tydelig bildespråk, kan det bli enklere å forklare en kompleks sammenheng. Og våger man å se bildespråket som et helt eget språk, trenger ikke alle data presenteres med bare tall.

Godt utført datavisualisering, infografikk eller et tydelig dashbord kan ofte tale for seg selv. Det gjør det også mulig å bare plukke ut de viktigste – og i mange tilfeller forretningsfremmende – dataene i stedet for å presentere alle.

Vi tør påstå at det ikke gir noen mening å ha masser av data hvis du ikke kan forstå og bruke dem. Knowits spesialister på datavisualisering kan vise deg hvordan bruk av beste praksis innen datavisualisering kan bli det mest kostnadseffektive tiltaket for å øke forretningsnytten av Business Intelligence-investeringen. Vi lover at bilder kan tale for seg selv!

Til toppen