Dator med två gröna flaskor i förgrunden

Kommunikasjon er viktig

Vi har bygget opp en dyp forståelse for de kravene nettopp din bedrift stiller og stor kunnskap om de standardene som finnes både nasjonalt og internasjonalt. Med dette i ryggen har vi utviklet systemer som forenkler informasjonsutveksling mellom ulike systemer, såkalt interoperabilitet.

En mor hvisket i datterens øre

Sikker it-plattform

Vil du ha et sikkert IT-miljø? Vi har et system som i sin militære versjon er godkjent for å håndtere det nest høyeste konfidensialitetsnivået for svenske forsvarshemmeligheter, "Hemlig/Secret". I denne versjonen brukes forsvarets egne sikkerhetsprodukter, mens vi i den sivile versjonen bruker kommersielle produkter.

Hva kan vi hjelpe deg med?
Mats Thorstenson
CEO Knowit Dataunit
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe deg opp?

Takk! Vi vil ringe deg opp så snart som mulig!

Unik kompetanse på forsvarets plattformer

Naviger trygt i alle nivåer

Vi har konsulenter som er spesialisert på hærsystemer, flysystemer og marine systemer innen forsvarssektoren. Sammen har de en unik kompetanse innen fremfor alt forsvarets plattformer, men også innen utenlandske forsvarsmakters plattformer og sivile plattformer. Vi har kunnskap som strekker seg fra navigasjonssystemer og integrasjoner mot disse til konstruksjon, integrasjon og verifisering av trådløse og kablede sambandssystemer. 

Stridsledelsessystemer og sensorteknologi

Har du behov for kravspesifisering, utvikling eller integrasjon av ledelsessystemer eller innen sensorteknologi? Benytt deg av vår dyptgående kunnskap.

Man som kör lastbil

CIMIC3 – System for situasjonsovervåkning

CIMIC3 er et system for ledelsesstøtte der din egen posisjon, eventuell kurs og hastighet vises sammen med tilsvarende informasjon for andre parter. Systemet kan være montert i en farkost som f.eks. et fartøy eller en lastebil, men det kan også være fastmontert i en bygning. Den eneste begrensningen er dine krav, hvilke sensorer og hvilke posisjoneringssystemer som er tilkoblet.

Til toppen