Med Managed Cloud Services kan dere fokusere på virksomheten, så sørger vi for at systemene er oppe og tilgjengelige. Våre engasjerte spesialister sørger for at nettopp deres miljø håndteres på en sikker og effektiv måte. Leveransen er aldri låst i lange avtaler. Det er kvaliteten som gjør at kundene blir hos oss. Vi hjelper selvfølgelig til med transformering til skyløsninger, og dere finner en beskrivelse av dette under Digital transformering.

Angelique og Ola forteller mer om Cloud

Optimaliser skyen med riktig organisasjon

Skyen betraktes ofte som et teknologisk spørsmål, men den som ikke tilpasser organisasjonen til skyen, vil gå glipp av de store fordelene. Les hele artikkelen med Ola Ehrstedt, adm. dir. Knowit ICE.

Teknologien er bare begynnelsen for en skykonsulent

Konsulenten får mer og mer en rolle som pedagog og virksomhetsutvikler for å vise alle mulighetene som skyen kan gi en virksomhet. Les hele artikkelen med Angelique Dawnbringer, Cloud Solutions Architect, Knowit ICE.

Amazon Web Services

Knowit nomineres av Amazon Web Services

Knowit nomineres i Amazon Web Services’ (AWS) nye Public Sector Partner Program i kategorien statlige tjenester. AWS Public Sector Partner Program løfter selskaper med sterke tilbud innen AWS og viser deres erfaring og beredskap til å støtte offentlige organer, utdanningsinstitusjoner og ideelle organisasjoner.

Leker foran en høyttaler

Vi kan gi dere en ny måte å se ting på

Vi har sett mange ulike miljøer og utfordringer, og dere kan dra nytte av vår erfaring ved å inkludere oss i deres styringsprosesser. Vi kan hjelpe ved å bekrefte at en teknologi er riktig implementert, eller ved å vise dere en annen måte å gjøre ting på. Det er ikke alltid lett for en organisasjon å holde tritt med den nyeste teknologien og kunnskapen, så våre spesialister kan utgjøre en stor forskjell. Er dere ledende på området eller ligger dere etter? 

Ta kontakt!
Ola Ehrstedt
Ansvarlig for Infrastructure and Cloud Services
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe deg?

Takk for din henvendelse. Vi ringer deg for videre oppfølging.

Knowit Managed Cloud Service

Det er svært viktig å ha en stabil håndtering av skytjenester, da disse ofte gir umiddelbar tilgang til server- og applikasjonskraft når behovet oppstår. I dag har vi to sterke partnersamarbeid.

Våre partnere

AWS Partner

Forhandler av Amazon Web Serivces (AWS)

Vi er både Advanced Consulting Partner og Channel Reseller Partner. Vi forhandler Amazons komplette utvalg, så selv om du ikke velger oss som din Managed partner, kan vi tilby deg AWS.

Public partner 2017

Vi har en svært stor leveranse til offentlig sektor, og er ekstra stolte over å ha fått utnevnelsen Public Partner.

 

Microsoft Gold partner, Cloud Solution Provider (CSP)

Forhandler hele Microsoft Cloud Suite, Azure, Office365, Skype, Intune, Sharepoint m.m.

Vi er partner på mange områder:

  • Application Development – Gull
  • Collaboration and Content – Gull
  • Cloud Platform– Sølv
  • Data Analytics – Sølv
  • Small and Midmarket Cloud Solutions – Sølv

Vår arbeidsmodell

Vår modell er basert på deres bruk, det vil si en fleksibel operasjon. Vi setter opp miljøet, herder, optimaliserer og definerer alarmer etter nettopp deres forutsetninger. Vårt motto er å automatisere så mye som mulig, noe som gir hurtighet og sikkerhet i miljøet. Uansett om dere trenger Microsofts tjenester eller AWS, legger vår operasjon grunnlaget for disse miljøene. 

Palmeblad mot en blå himmel

Tjenester i skyen

Vi har en tett relasjon til alle deler i Knowit, noe som gjør at vi etter oppdraget kan tilpasse tjenestene som vi hoster i vår Managed Cloud Service. Overvåkingen strekker seg ofte over applikasjonen, og dermed kan man sikre utviklerkompetanse også i forvaltningen. Supporten kan enklere nå de riktige personene direkte for å håndtere hendelser, da teamene ofte består av en krysning mellom tradisjonelle driftskunnskaper og inngående erfaring innen utvikling.

Våre tjenester som Knowit utvikler og forvalter, håndteres av våre DevOps-team. Ta kontakt, så hjelper vi deg der du befinner deg, i starten, i overgangen, i optimaliseringen eller i andre implementeringsfase for Cloud!

Ta kontakt!
Ola Ehrstedt
Ansvarlig for Infrastructure and Cloud Services
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe deg?

Takk for din henvendelse. Vi ringer deg for videre oppfølging.

Til toppen