høyttalere på sokkelen

La oss gi deg et nytt perspektiv

Vi har sett mange ulike miljøer og utfordringer, og dette er erfaringer dere kan få tilgang til ved å la oss bli en del av deres forvaltning. Vi kan bistå med å bekrefte at teknologien er brukt på riktig måte, eller bare med å gi et nytt perspektiv på hva man kunne gjøre. Det er ikke alltid lett å benytte det nyeste innen teknologi og kunnskap i en forvaltningsorganisasjon, og her har våre spesialister ofte mye å lære bort. Ligger dere i forkant, eller henger dere bakpå? 

Infrastruktur som fremmer virksomheten

Infrastruktur oppleves ofte som hemmende og som en del av bedriften som hindrer utviklingen. Slik behøver det ikke å være. Å gjøre om infrastrukturen slik at den blir så effektiv som mulig for bedriften, er kanskje det viktigste leddet når det gjelder å kunne dra nytte av forandringer. 

En forandring kan være teknisk eller komme fra et virksomhetsperspektiv. Oftest kommer den imidlertid fra en visjon om å sikre fremtiden og kostnadseffektivisere. Da er vår analyse et godt grunnlag for å gjøre alt riktig fra starten.

Endringene kan være store eller små, det er helt opp til dere. Vi er vant til alle typer miljøer. Vi gjør gjerne punktinnsatser i forandringsprosjektene, men vi gjør nok best jobb når vi i fellesskap tar ansvar for planlegging og resultat.

Kontakt oss
Petter Hellevik
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du att vi ska ringe upp deg?

Takk! Vi vil ringe deg så snart som mulig!

Grønne blader på en klar blå himmel

Skytjenester

Skytjenester er ofte et naturlig neste skritt i optimeringen av deres egen infrastruktur. Brukerne forventer i dag å kunne jobbe uavhengig av tid og sted og fra ulike enheter, noe skytjenester gir mulighet til.

Ved å bruke skyteknologi hjelper vi deg å være innovativ og levere tjenester og løsninger basert på det beste fra skyen.

Til toppen