Vi tar gjerne smarte snarveier

Våre ferdige og pakkede løsninger er utviklet basert på vår omfattende erfaring, vår unike spisskompetanse, vår inspirerende kreativitet og ikke minst dere, alle kundene som utfordrer oss. For å få løsningen så effektiv som mulig, baseres den ofte på tredjepartsprodukter, rammeverk eller lignende. Alt dette for at du skal få en enormt rask oppstart, sikkerhet og skalerbarhet. Selvsagt kan du også benytte deg av vår kunnskap om integrasjoner og tilpasninger for nettopp dine behov. Dessuten deler du kostnaden med mange andre. 

OpenText StreamServe

Total integrasjon.

Bruk vår integrasjonsplattform, bygget i OpenText StreamServe, for å få en effektiv og sikker plattform for dine eksisterende systemer. Plattformen håndterer alle grensesnitt i systemet både internt og eksternt, uansett om det gjelder EDI, e-post, FTP, katalogleveranser, ODBC-koblinger, nettserviceanrop eller utskriftstjenester. Det finnes koblinger mot debiteringssystemer, økonomisystemer, GIS-systemer, CRM-systemer, håndterminalsystemer, PlusGiro, BankGiro, Printbyrå og mye, mye mer.

Dokumentdesign som forenkler.

Bilagene som bedriftssystemene gir fra seg er ofte ubearbeidet og mangelfulle når det gjelder innhold og struktur. Vi hjelper deg å ordne innholdet og tilpasse det til ønsket layout. Vi kan også komplettere informasjonen ved å lese inn mer data fra bedriftssystemet.

Vil du at vi skal ringe deg?

Tack! Vi kommer ringa upp dig så snart som möjligt!

Til toppen