Komplett leveranse av finansielle produkter

Dploy støtter alle typer lån og leasing som tilbys av finansselskaper og banker – både sikrede og usikrede kreditter.

Plattformen brukes i hele Norden, med tilpassede valutaer, språkfiler, datoformater og andre lokalinnstillinger under installasjon og implementering av systemet.

 

Automatiser kredittvurdering for å øke kvalitet og salg

Dploy muliggjør helautomatisering av kredittprosesser, både for interne brukere i bank og andre finansselskaper. Samarbeidspartnere som forhandlere og agenter kan også få kredittgodkjennelse på bare noen få sekunder.

Ved hjelp av optimaliserte scoringsprosesser, kan Dploy bestemme riktig behandling av en kredittsøknad basert på kreditt-policy fastsatt av banken eller finansselskapet. Den automatiserte kredittvurderingsprosessen reduserer kostnadene og øker samtidig kvaliteten på vurderingen.

 

En komplett, brukervennlig og nettbasert plattform for ditt finansselskap

Brukergrensesnittet er tilpasset hver enkelt kundes unike behov og forretningsmodell. Både interne og eksterne brukergrensesnitt samt et API er også en del av plattformen. I tillegg er det også et standard grensesnitt som dekker de fleste banker og finansbedrifters behov for prosesshåndtering.

Knowit tilbyr et komplett sett med tjenester som UX/CX, webutviklere, apputviklere og analytikere for å støtte alle deler av prosessen som kredittsøknader, dokumentproduksjon, statusoppdateringer og kjøpsbekreftelser.

Til toppen