Partnerskapet med Signicat er en viktig faktor når Dploy skal ta nye markedsandeler i Norden.

Hver dag går mer enn to tusen søknader gjennom Dploys systemer, og av alle biler som er solgt i Norge, er halvparten finansiert via Dploy.

Effektiviserer søknadsprosessen for både potensielle långivere og deres kunder

Dploy-plattformen automatiserer hvert trinn i låneprosessen - fra å verifisere identiteten til en ny kunde, gjennomføre due diligence og kredittkontroller, til elektronisk signering av låneavtalen og å sikre utbetalinger.

Som et resultat kan Dploy betale ut lånet på få sekunder og redusere driftskostnadene betydelig.

Med Signicat med på laget, kombinert med Knowits strategiske engasjement og ekspertise i det digitale utlånsmarkedet, vil den felles løsningen muliggjøre en friksjonsfri kundeopplevelse, samtidig som risikoen for svindel reduseres gjennom enkel validering av identiteten til potensielle kunder.

Dploy kan også integreres i en eksisterende infrastruktur og brukergrensesnittet tilpasses virksomhetens spesifikke behov. Dploy forbedrer kvaliteten på og muliggjør en helautomatisk personlig kredittvurdering; til reduserte kostnader.

CEO Asger Hattel i Signicat forteller at behovet for digitale tjenester aldri har vært mer viktig enn det er i dag.

- I Norden har det tatt over et tiår å oppnå den digitale modenheten vi har for øyeblikket, der vi nå kan tilby kunder en rask og strømlinjeformet digital onboarding-opplevelse, samtidig som vi overholder regelverket og reduserer risikoen for svindel, forteller Hattel.

Bli kontaktet
Jan Georg Lehmann
CCO, Knowit Solutions Bergen

Til toppen