Trending

Ikke se en annen vei – det er nå det skjer! Hva som er trenden avhenger først og fremst av ditt perspektiv og ditt utgangspunkt. Det som er en hot trend for noen er allerede gammelt nytt for andre. Vi ser, reagerer og agerer på trender.

Vi elsker forandring

Vi har all den kunnskap og erfaring som skal til for å gjennomføre forandringer. Vi elsker forandring!

Vi kunne snakke om Big Data, Cloud, IoT, DevOps, VR, AI eller 3D-utskrifter. Vi vet mye om slik teknologi, for oss er det en del av hverdagen.

Ikke misforstå: trending er ikke noe vi tar lett på. Dagens vellykkede selskaper – både innen privat og offentlig sektor – snur seg raskt. De ser, reagerer og agerer på trender som en selvsagt del av det daglige arbeidet. De sørger for å utfordre omverdenen.

Det handler om digitalisering

For oss handler trending i stor grad om digitalisering. Ikke bare fordi digitalisering uten tvil er den største trenden i dag, men mest på grunn av de mulighetene og utfordringene som digitaliseringen gir. 

Digitalisering handler ikke om å digitalisere prosjekter og gjøre dem tilgjengelige på nettet eller skape mer effektive prosesser for rapportering av utgifter. Digitalisering i denne sammenhengen er snarere et begrep for hvordan velkjente modeller og prosesser endrer seg, raskt. Og utfordringen det byr på når det gjelder å henge med i utviklingen.

Kontakt oss
Petter Hellevik
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du att vi ska ringe upp deg?

Takk! Vi vil ringe deg så snart som mulig!

Til toppen