Stilling

Konsulent IT-sikkerhet, Arendal (Sikkerhetstester)

IT-sikkerhet er en sterkt etterspurt kompetanse og vi trenger flere dyktige kollegaer!

Innen Knowit Insight er vi nesten 300 konsulenter med forskjellige spesialkompetanser. IT-sikkerhet er en av disse, og vi som jobber med dette kombinerer god forretningsforståelse med teknisk ekspertise innenfor IT- og informasjonssikkerhet. Vi tror det gjør at vi kan ligge et steg foran og hjelpe kunden med å ta riktige beslutninger som vil ivareta sikkerheten.

Om oss

Du kan knapt åpne en nettavis eller delta på en konferanse uten å bli møtt av artikler eller foredrag om IT-sikkerhet. Mer og mer av vårt daglige liv foregår via digitale kanaler og det betyr at vi blir mer og mer sårbare for angrep via disse kanalene.

Vårt ønske er å gjøre det digitale livet sikrere. Vi gjør dette ved å levere rådgivningstjenester, teste og evaluere løsninger. Vi utfører sikkerhetsrevisjoner driver utdanning og gjør holdningsskapende arbeide. I Knowit jobber vi mest med våre egne, eksterne, kunder men vi hjelper andre deler av Knowit med deres prosjekter også.

Som du sikkert skjønner er det mye å gjøre, så vi trenger vi flere medarbeidere!

Din profil

Hvis du brenner for IT- og informasjonssikkerhet bør du søke jobb hos oss. Du må raskt kunne sette deg inn i nye løsninger og plukke dem fra hverandre for å finne svakheter. Som IT-sikkerhetskonsulent hos oss vil du få muligheten til å hacke virksomheter og hente ut hemmelig informasjon – helt lovlig! Ditt mål er å finne svakhetene som finnes før noen andre kan utnytte dem. Du vil gjøre risiko- og sårbarhetsanalyser og kan bli utleid på korte eller lange oppdrag til kunder. Hverdagen som sikkerhetskonsulent er variert og læringskurven er bratt.

Vi forventer at du kan tenke kreativt og "utenfor boksen", ettersom mye av jobben er å få systemene du tester til å gjøre ting de ikke er laget for. Like viktig som de tekniske kunnskapene er evnen til å formidle resultatene til kunder på en forståelig måte. Vi jobber med selskaper i hele Norden så du må kunne reise slik at du kan sitte hos kundene når det kreves.

Du stiller sterkt dersom du har bakgrunn fra teknisk IT-sikkerhet, men det er ikke et absolutt krav. Har du bakgrunn fra programmering eller nettverk teller det det positivt. Vi ser etter personer som er interessert i IT-sikkerhet, har en god generell IT-forståelse og som viser evne til og er sulten på å lære. Enkelte kunder krever sikkerhetsklarering, så det bør du enten ha eller kunne få.

Vi ønsker at søknaden din er på norsk. Selv om vi har oppdrag i andre land, har vi stort sett norske kunder som krever rapporter på norsk.

Å jobbe hos oss

I Knowit får du kolleger som liker å dele av sin kunnskap og som vil lære seg mer. Vi jobber hardt for å ivareta fellesskapet, selv om vi oftest sitter hos forskjellige kunder. De ansatte får kurs og sertifiseringer som behøves for å henge med i bransjen. De fleste av våre testere holder til i Arendal, mens vårt hovedkontor er i det nyoppussede Sundtkvartalet i Oslo.


Knowit Insight er med nærmere 300 management Konsulenter et av de sterkeste kompetansemiljøene på digital transformasjon i Norden. Vi er spesialister, og hjelper våre kunder med å utvikle og forsterke egenskaper vi mener er avgjørende for fremgangsrike organisasjoner i tiden fremover

Sted Arendal
Emne Sikkerhet
Forretningsområde Insight
Del
Til toppen