Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Vi er Knowit!

I Knowit jobber vi med å gjøre våre kunders virksomheter klare for fremtiden. Å forme en ny fremtid krever spisskompetanse på digitalisering. Med strategiske, kreative og tekniske ferdigheter kombinerer vi den kompetansen med ambisjonen om å skape et mer bærekraftig og menneskelig samfunn.

Kort om Knowit

Vi er over 4000 eksperter og spesialister som sammen med kunder og samarbeidspartnere utvikler innovative løsninger. Disse bidrar til å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn der vi selv ønsker å bo og utvikle oss.

Du finner våre løsninger i alle deler av samfunnet – fra skole, omsorg og myndigheter til e-handel, forsvar og mobilitet. Vi leverer løsningene gjennom våre forretningsområder Solutions, Experience, Connectivity og Insight.

Gjennom vår transparente og desentraliserte tilnærming skaper vi en arbeidsplass der vi kan vokse. Med en unik kombinasjon av kompetanse innen strategi, kreativitet og teknologi, er vi en partner som tør å utfordre og hjelpe våre kunder med å realisere mulighetene de har i markedet. Vi tilstreber et tett samarbeid og tydelig kommunikasjon med alle våre partnere.

Knowit er børsnotert på NASDAQ i Stockholm og vi har virksomhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Polen.

6

Land

Vi jobber i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen og Tyskland.

30%

Kvinner

Vi skal være en attraktiv arbeidsplass for alle. Derfor jobber vi hardt for å forbedre likestillingen og få flere kvinner til å velge vår bransje.

20+

Partnere

Sammen med en rekke verdensledende partnere hjelper vi kundene våre med å løse deres digitale utfordringer.

Slide 1 of 1

Knowit består av et sterkt team av lidenskapelige og dyktige medarbeidere som hver dag bidrar med kunnskap, erfaring og engasjement for å hjelpe bedrifter i Norden med å skape et mer digitalt og bærekraftig samfunn.


Per Wallentin

Group CEO, Knowit

Bilde av kontorlandskapet til Knowit i Oslo

Digitale løsninger gjennom fire forretningsområder


Slide 1 of 4

01 / 04