Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

CASE

FJORD TOURS

Automagiske fjordopplevelser

SOFTWARE & SYSTEMLØSNINGER

FjordTours lager digital skreddersøm av Norges vakreste naturopplevelser. Knowit har fått det hele til å fungere.

FjordTours har helt siden 1982 tilbudt reiser og opplevelser i fjord-Norge, inkludert klassikere som Norge i et nøtteskall® og Sognefjorden i et nøtteskall®. Selskapet er i dag en av de ledende leverandørene av reiseopplevelser og turpakker på Vestlandet, først og fremst rettet mot individuelle reisende.

I løpet av det siste tiåret har FjordTours vært gjennom en sterk digital transformasjon. Knowit utviklet og designet nye nettsider til selskapet. Arbeidet startet med å lage et helt nytt og skreddersydd online bookingsystem tilpasset selskapet, som er eid av reiselivsaktørene NSB, Fjord1, Tide og Aurland Ressursutvikling.

Fjord Tours booking side på desktop

IT-infrastruktur bestående av mikrotjenester

FjordTours, som til da hadde benyttet NSBs bookingsystem, sto i praksis overfor to valg: Velge et massivt system som kunne løse alt, eller bygge en moderne servicearkitektur bestående av en rekke mindre komponenter i en arkitektur av mikrotjenester. Valget falt på det siste. 

Sammen med FjordTours har Knowit utviklet en IT-infrastruktur bestående av mikrotjenester. Prosjektet har ikke hatt noen klar start- eller sluttdato, men i likhet med sine internasjonale konkurrenter utvikles og forbedres systemet kontinuerlig.

Forsiden til Fjord Tours nettside på desktop

Integrert leveranse

Knowit har bistått både med rådgivning, prosjektledelse, utvikling og design, og jobber fortsatt med å sikre at FjordTours forblir en preferert leverandør av reiseopplevelser i Fjord-Norge.


Idun Storm

Salgsansvarlig

Knowit Norge