Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

For en sikker fremtid

Vi jobber for en digital verden der alle kan føle seg trygge. Knowit er en av de største leverandørene av cybersikkerhet i Norden, og vi har en unik tilnærming til de juridiske spørsmålene rundt digital sikkerhet. Vi hjelper deg å møte utfordringer, viser deg nye muligheter og legger skuddsikre strategier for cybersikkerhet.

Dette kan vi hjelpe deg med

Digital sikkerhetslov, hva nå?

I kjølvannet av Stortingets vedtak om den nye loven om digital sikkerhet, som baserer seg på EU-direktivet 2016/1148 om sikkerhet i nettverks- og informasjonssystemer (NIS-direktivet), reiser spørsmålet seg – hva betyr egentlig dette for bedrifter som omfattes av loven?

Les innlegget

Slik kan du sikre deg og virksomheten mot cybertrusler

Phishingangrep er en moderne form for svindel der kriminelle prøver å lure oss til å oppgi sensitiv personlig informasjon eller laste ned virus eller spionvare på enhetene våre. Derfor er det viktig å være ekstra oppmerksom og utvise sunn skepsis når du navigerer på nettet. 

Les innlegget

Sikkerhet er ikke lengre et valgfag

Den pågående digitaliseringen fører til at stadig flere IKT-systemer introduseres og eksponeres i det digitale rom, og både teknologiene og trussellandskapet utvikles kontinuerlig.

Les innlegget

 

Mona Hvattum

Salgsansvarlig

Knowit Norge