Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

VI SKAPER LANGSIKTIGE VERDIER GJENNOM Å BYGGE OG STYRKE MERKEVARER

Innholdsproduksjon i toppklasse

Det hjelper ikke å ha et viktig budskap hvis du ikke klarer å formidle det! Vi vet at det kreves kompleks og nyansert kompetanse for å lage godt innhold på digitale flater. Sammen kan vi hjelpe deg å skape innhold som treffer!

Klarspråk og universell utforming

Godt språk er kjernen i god formidling, også på digitale flater. Våre innholdsprodusenter vet at godt klarspråk skaper tillit, minsker faren for misforståelser og sparer tid, både for avsender og mottaker. Vi ser også på klarspråk som et nøkkelaspekt i universell utforming. Mange forbinder universell utforming med kontraster, fargebruk og andre designvurderinger, men uten godt språk kan man heller ikke skape gode, tilgjengelige brukeropplevelser.

Rådgiverne våre er oppdatert på fagfeltet og bistår gjerne med klarspråkrådgivning og strategisk og praktisk hjelp, enten det gjelder produksjon av nytt innhold eller optimalisering av allerede eksisterende innhold.

Innholdsstrategi for sosiale medier

Hva skal formidles, når skal det publiseres og i hvilke kanaler? Vi kan bistå med å utarbeide helhetlige strategier og innføre effektive grep som tar høyde for forskjeller i målgrupper, kontekster og kanaler. Vi sørger for at virksomheten din får en strategisk og operasjonell innholdsstrategi og publiseringsplan som er enkel å bruke.

Brand Voice, Tone of Voice og retorisk profil

Ung og breial, eller moden og nøktern? Noe midt i mellom? Toneleie er en vesentlig brikke i merkevare-puslespillet. Vi har erfaring fra aktører i både offentlig og privat sektor, fra store og internasjonale virksomheter til de små og lokale, og vet at man har ulike målgrupper og språklige ambisjoner. Vi hjelper til med både kartleggingsprosess, strategisk tilnærming, operasjonalisering av planer og selve innholdsproduksjonen.

SEO-optimalisering

Innholdsspesialistene våre jobber tett med søkemotoroptimalisering og vet hvordan man bruker en teknisk SEO-rapport til å oppnå bedre SEO i praksis. Vi hjelper deg å analysere innsikt og implementere strukturer og metoder som får deg på godsiden av Googles algoritmer, slik at du får økt synlighet og økt konverteringsrate. Vi bistår naturligvis gjerne med søkemotoroptimalisering av tekster, bilder og video som en del av dette arbeidet.

Innholdsdesign og informasjonsarkitektur

Digitale tjenester, enten det er en nettside, en app, intranett eller nyhetsbrev, er avhengige av logiske strukturer hvor innhold og arkitektur snakker sammen. Rett knapp skal føre til rett informasjon. Våre innholdsrådgivere samarbeider sømløst med tjenestedesignere, interaksjonsdesignere, løsningsarkitekter og teknologiske ressurser, både internt i Knowit og ute hos kunde. Sammen skaper vi informasjonsflyt som fungerer.

UX-skriving

UX-skriving handler om å skrive mikrotekster som kommuniserer med brukere gjennom brukeropplevelsen, og er en viktig del av enhver UX-designprosess. God UX-skriving kjennetegnes av at brukerne ikke tenker på ordene, men finner det de leter etter og får gjort det de kom for å gjøre. Våre UX-skribenter arbeider i kryssfunksjonelle team og har lang erfaring med testing og videreutvikling med brukerne i sentrum.

Nettredaksjon og CMS

Rådgiverne våre er vant til å jobbe ut fra eksisterende publiseringsløsninger og -strategier. Vi har opparbeidet oss bred erfaring med en rekke ulike publiseringsplattformer (CMS) og har et stort internt fagmiljø vi kan rådslå med. I tillegg er vi vant med å tre inn i eksisterende rigger og nettredaksjoner. Vi bistår gladelig med alt fra publisering til strategi, rådgiving og planlegging, enten man jobber innen eksisterende redaksjonelle rammer eller bygger en ny nettredaksjon fra bunnen av.

Språkvask og korrektur

Skrivefeil, gjentakelser og floskler overskygger budskapet ditt, og selv den mest pedantiske grammatikk-entusiasten kan se seg blind på egne tekster. Vi har lang erfaring med å rette opp feil i tekster slik at de blir profesjonelle, tydelige og i tråd med din merkevareidentitet. La fagpersonene dine gjøre det de er best på, så kan vi ta ansvaret for språket, formuleringene og grammatikken!

Lyd- og videoproduksjon

Har du idé til en podcast? Trenger du en fengende reklamefilm? Eller ønsker bedriften din kanskje å bli den neste virale stjernen på TikTok? Lyd- og videoproduksjon kommer i mange ulike varianter, og det er lett å bli inspirert – men da er det desto mer frustrerende å sitte i et ukjent redigeringsprogram og rive seg i håret. Vi har rådgivere med erfaring fra alt fra manus til produsentroller, lyddesign, redigering og publisering innen lyd- og videoproduksjon. Vi kan hjelpe deg uansett hvor du er i prosessen, fra idé til ferdig, profesjonelt innhold.

Pressemeldinger, artikler, kronikker og andre innlegg

Flere av rådgiverne våre har lang erfaring fra journalistikk og tekstproduksjon. Vi kan skrive profesjonelle pressemeldinger som fanger oppmerksomheten til både nyhetsjournalister og -lesere, enkle og dyptgående artikler om ulike domener og fagområder, portrettintervjuer, nyhetssaker, enquêter og alt annet du måtte behøve journalistisk hjelp til. Vi skriver også kronikker, innlegg og taler, og har god oversikt over hva som kreves i forskjellige formater med tanke på tone, lengde og form.

Mona Hvattum

Salgsansvarlig

Knowit Norge