Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

VI SKAPER LANGSIKTIGE VERDIER GJENNOM Å BYGGE OG STYRKE MERKEVARER

Hva er SEO i Knowit?

SEO, også kjent som søkemotoroptimalisering, er et begrep vi bruker om fagfeltet som jobber for å øke rangeringer og synlighet i søkemotorer.

Tradisjonelt sett har SEO blitt sett på som nettopp det; optimalisering for søkemotor. Men i den teknologiske utvikling blir det mer og mer viktig å regne inn selve brukeren og mottaker som en faktor. SEO er ikke bare en slavisk tilnærming til en liste med retningslinjer og teknikker, men en måte å utforske og forstå hvordan man kan gjøre en brukerreise enklere samtidig som man tar høyde for hvordan en søkemotor forholder seg til siden.

75% av oss googler før vi foretar oss et kjøp, og hoveddelen av denne trafikken kommer fra det organiske søket. Vi kan hjelpe deg å nå de.

Å optimalisere for søker har et enorm mulighetsrom.
Dette inkluderer ikke bare å møte dagens standarder for SEO, men også å forutse og tilpasse seg fremtidens digitale trender. Ved å være proaktive og innovative skaper vi strategier som ikke bare tiltrekker seg oppmerksomhet, men også bygger tillit og autoritet i din bransje.

Bilde av 3 kolleger rundt et bord

Søkeopplevelse

Innenfor SEO snakker man ofte om on-page, off-page og teknisk SEO. Tre pilarer som alle påvirker hvordan søkemotorer som Google leser, forstår og rangerer innholdet ditt sammenlignet med dine konkurrenter.

Disse tre områdene har igjen flere titalls forskjellige faktorer som bestemmer hvor bra nettsiden din presterer. Sammen med oss lager vi en plan som fungerer best etter hvilken teknisk løsning dere har, hva som er ambisjonene og hva dere ønsker å fortelle.

SEO-landskapet er dynamisk. Det som fungerte i går, kan være foreldet i morgen. Derfor holder vi oss konstant oppdatert med de siste oppdagelser og algoritmeendringer, og tilpasser våre strategier deretter. Vi tror på transparente, målbare resultater, og vår prosess involverer kontinuerlig analyse, tilbakemelding og justering.

Sweet spot av teknisk SEO, On-page SEO og Off-page SEO

Er SEO bare for Google?

Absolutt ikke! Søkelandskapet blir bare større og større. Organisk synlighet handler i større grad om å tenke søkbarhet, uansett hvor du befinner deg på nett. I dag og i fremtiden vil vi i mye større grad bevege oss ut fra søkeresultatsidene og inn i Tiktok, Reddit og generativ AI.

Hos oss har vi eksperter som spesialiserer seg på sine felter - det være seg teknisk, innhold, on-page eller off-page. På denne måten har vi alle de spydspisser vi trenger innenfor samme konsulenthus, og kjenner verdien av å dra med hverandre inn i prosjekter.

Vi kan være med på alt fra en enkel migrering, til et strategiprosjekt for flere år fremover. Kursing i SEO er også noe vi tilbyr, med svært gode tilbakemeldinger fra tidligere deltakere.

Vi involveres fra planleggingsstadiet i et nettsideprosjekt, og er med i hele reisen frem til ferdig lansert produkt. Fokuset ligger på en balansert tilnærming - mens vi respekterer og følger Googles retningslinjer, har erfaring lært oss at ekte mestring ligger i å forstå brukers intensjon og å skape en verdifull, engasjerende brukeropplevelse. Optimaliser for mennesker, ikke algoritmer.

Bilde av et kontorlandskap

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe deg?

Ta kontakt så hører du fra oss!

Mona Hvattum

Salgsansvarlig

Knowit Norge