Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Velkommen til Knowits kontor i Arendal

Midt på torvet i Arendal holder Knowit til i flotte lokaler. Vi er i tredje etasje i Torvet 10. Her har vi skapt et levende og godt kontormiljø hvor vi gjør dypdykk inn i teknologi og jobber med innovative løsninger.

For tiden så er det 5 ansatte som har sin tilhørighet til kontoret. Flere er ute i oppdrag hos kundene men etter pandemi så har vi fått mer gehør for at flere av arbeidsoppgavene hos kunden også kan gjøres i vårt miljø.

Vi har god plass og har sluppet inn to samarbeidende selskaper i Advantek og AI Experts hos oss. På kontoret så møter du ansatte som er utviklere, team-leads og HR- og administrasjonsmedarbeidere. Vi har blant annet profiler med kompetanse på embedded systems og AI.

Dette kontoret er nylig pusset opp og er tilrettelagt for også å være lokasjon for større arrangementer under for eksempel Arendalsuka. Kontoret er gjennomført i en hjemmekoselig tone med farger på veggene og blomster i taket. Siden vi er representert både i Kristiansand og Arendal og har pusset opp begge lokasjoner så har vi holdt en rød tråd som man også kan finne igjen i blant annet Oslo.


Fun facts

  • Torvet 10 er et eldre bygg som lenge var byens bokhandler og hvor de fleste ungdommer i sin tid har kjøpt sin første datamaskin.

  • Under Arendalsuka i 2023 hadde vi 16 arrangementer gjennom uka og rundt 1 700 besøkende hos oss.

  • Knowit har vært representert i Arendal siden 2000-tallet.

  • På kontoret i Arendal så har vi vår egen tekno-lab hvor vi på fritiden kan leke oss med tekniske installasjoner.

Erik Mong, virksomhetsleder Knowit Sør

Erik Mong, virksomhetsleder Knowit Sør

På dette kontoret finner du følgende Knowit-selskaper: