Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Velkommen til Knowits kontor i Bergen

Knowits kontorer i Bergen finner du på Nøstet, fint beliggende med utsikt mot Byfjorden, og kun en liten spasertur unna bykjernen. Her finner du et av konsernets mest tverrfaglige miljøer.

Knowit i Bergen består av rundt 250 fagfolk som jobber i et vidt spenn av fagområder - teknologi, rådgivning, design, markedsføring og brukeropplevelse. Vi er med det et av byens aller største kompetansebedrifter innen teknologi og design, der fellesnevneren er genuin tverrfaglighet og bred digital kompetanse.  

Her jobber vi med kjernesystemer for bank og finans, med utvikling av app- og webløsninger og digitale dashboards, merkevareutvikling, design og digital markedsføring. Vi har et sterkt team av seniorutviklere og rådgivere som jobber med strategi- og forretningsutvikling for våre kunder, både lokalt, regionalt og nasjonalt. 

Vi har månedlig faglige arrangementer som er åpne for kunder og andre interesserte, med variert tematikk innenfor våre kompetanseområder. Vi har også sterk fokus på det sosiale og fellesskapet, og har felles arrangementer både på kontoret og utenfor huset. 

Fun facts

  • Vi har vært med på å lage mange av de løsningene som du bruker hver eneste dag. Har du brukt BankID eller noen gang søkt om billån, er sannsynligheten stor for at vi har hatt en finger med i spillet. 

  • Vi arrangerer årlig festival. Fjorårets festival var badeklubb i Balestrand der vi i fellesskap snekret vår helt egen festival, før vi fikk Kjartan Lauritzen med venner på scenen for å underholde oss 

  • Vi har latt noen av Bergens flinkeste gatekunstnere slå seg løs i kontorlokalene våre i Nøstegaten 58 

  • Møterommene våre har navn etter kjente personer, produkter og fenomener som har endret verden innen teknologi, design, underholdning og samfunn. Her finner du alt fra High Noon (52) og Basic (64) til Post-it (74)  

  • Vi har vært med å etablere Nordre Nøstekai Badeklubb. Du finner oss på kaien utenfor kontorene hver fredag kl 12, der vi hopper i havet med kolleger fra andre bedrifter i området. Uansett temperatur og vær, året rundt 

Marianne Jacobsen, virksomhetsleder Knowit Experience

Rune Ivarsflaten, virksomhetsleder Knowit Reaktor Solutions

Lars Petter Løvslett, virksomhetsleder Knowit Consulting Bergen

På dette kontoret finner du følgende Knowit-selskaper: