Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Velkommen til Knowits kontor i Hamar

Sentralt plassert, på Briskeby Stadion, med adresse Fredvang Alle 10 finner du Knowit sine nyoppussede kontorer i Hamar. Med lokasjon i 3.etasje har vi panorama utsikt til Hamkam sine hjemmekamper.

Det er totalt 11 ansatte som disponerer Hamarkontoret på fast basis. Blant disse finner du ekspertise rundt Dynamics 365 både innenfor ERP, CRM og Power Plattform samt Azure som teknologi. Vi jobber med lokalt næringsliv og supporterer også nasjonale kunder fra vår base. Lokalene er nyoppusset og innbydende med åpne soner som innbyr til samarbeid

Vi har 18 arbeidsplasser i våre lokaler i åpent kontorlandskap fordelt på 2 soner med sosialsone bestående av sofa og langbord for lunsj og sosiale sammenkomster. Tilhørende langbord finnes det også egen kjøkkenkrok med eget kjøleskap for forfriskninger. Vi disponerer møterom både internt og som en del av fellesskapet på Briskeby og kan huse møter med inntil 14 deltagere. 

Fun facts

  • Vi har panorama-utsikt til hjemmekamper som Hamkam spiller i Elitedivisjonen.
  • Vi arrangerer fra tid til annen kamp-kvelder hvor vi møtes på kontor og benytter kontorene som vår egen VIP-stue til kampen.
  • De ansatte har selv pusset opp kontorene og satt sitt personlige preg på sin egen arbeidsplass.

På dette kontoret finner du følgende Knowit-selskaper: