Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

ARTIKKEL

Knowit mestvinnende med 4 gull i Performance Awards!

Under årets Performance Awards hentet Knowit hjem hele 4 gull. Vi synes det er hyggelig å vinne, men enda hyggeligere å få bevist at vi lager ting som virkelig fungerer – og det i virksomhetskritiske sammenhenger.

Casene vi vinner med er for Komplett som har benyttet data på unik måte for å øke fortjenesten med 75%, og vår egen rekrutteringsløsning, Apply or Die som, har gitt oss 300 kvalifiserte leads og latt oss gjøre flere nøkkelansettelser det siste året.

Vinner kvelden med 4 gull

Under prisutdelingen kunne Komplett og Knowit løpe opp til scenen hele 3 ganger for å hente gull. Et for Performance Innovation, et for Online Performance og et for Best bruk av data. Det fjerde og siste gullet sikret Apply or Die teamet seg i kategorien Lead Performance.

– Det er utrolig gøy å se at hardt arbeid blir anerkjent. Både arbeidet med Komplett og Apply or Die har vært unikt. Vi har tenkt utenfor boksen, tørret å utfordre normalen og virkelig fått vist hva vi kan oppnå ved å kombinere kreativitet og teknologi. En stor applaus til alle som har vært med på dette arbeidet, sier daglig leder i Knowit Experience, Lars Erik Austad.

Performance Awards arrangeres hvert år av INMA. Prisutdelingen er en del av en heldags konferanse hvor det settes fokus på inspirerende bruk av teknologi og digitale flater for å maksimere investeringene i markedsarbeidet.

Mona Hvattum

Salgsansvarlig

Knowit Norge