Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

ARTIKKEL

Enestående suksess i Arendalsuka

Arendalsuka er historie med mer enn 160.000 besøkende, 1.970 arrangement og 180 stands. Av disse hadde Knowit 15 debatter i sine lokaler. Fem i regi av Knowit, og hele 10 debatter ledet av samarbeidspartnere, som «Topplederdebatten» arrangert av Futureboards og E24.

- I løpet av få dager hadde vi toppledere fra noen av landets mest sentrale selskaper innom Knowit sine lokaler. Dermed fikk vi kastet lys over en rekke spennende tema både for privat- og offentlig sektor, så vel som organisasjonslivet, sier Christer Kjellesvig som er direktør i Knowit.

Samtidig belyste selskapet hvordan Knowit er en sentral rådgivning- og utviklingspartner med fokus på digital transformasjon og utvikling av strategiske byggeklosser i det norske samfunnet.

- I løpet av uken deltok representanter fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og MDG i en eller annen form i våre lokaler, forteller Kjellesvig. Totalt fikk 1.156 personer se 82 debattanter fra 7 land og 3 verdensdeler diskutere ulike tema fra scenen. Her var også deltakere som hadde reist opptil 300 km for å kunne stille sin ordfører og andre toppolitikere spørsmål.

- Vi må berømme Arendalsuka sitt sekretariat for suveren gjennomføring. Alt fra planlegging, til gjennomføring og med et sikkerhetsopplegg som bare var imponerende, sier Christer Kjellesvig i Knowit.


Konsernsjefen på plass

- Jeg besøkte Arendalsuka på torsdag og hadde et hektisk og spennende døgn hvor jeg både fikk nye kontakter og utviklet eksisterende. Det er imponerende hvordan bl.a. digitaliseringssektoren er aktivt til stede i Arendalsuka, sier Per Wallentin, konsernsjef i Knowit. Han fikk også anledning til å møte en rekke kunder og ansatte. Besøket ble avsluttet med omvisning i Arendal sammen med Knowit-teamet og Paul Chaffey, hvor Wallentin fikk møte flere av våre sentrale næringslivsledere og politikere, inkludert tidligere statsminister Erna Solberg fra Høyre og stortingsrepresentant Ola Elvestuen fra Venstre. 

- Vi ble alle ved starten av året oppfordret av sekretariatet i Arendalsuka å etablere samarbeid med aktører som trengte debattlokaler. Dermed ble det aktivitet fra tidlig om morgenen til sent på kveld i Knowit-huset i Torget 10, midt i Arendal sentrum, sier Kjellesvig. Han fortsetter med at det også er hyggelig å notere seg at vi har fått flere henvendelser fra kunder som ønsker å initiere prosjekter som følge av den dialogen vi hadde med dem i Arendal i sist uke. 

- Knowit er representert med kontorer både i Arendal og Kristiansand og for den lokale virksomheten så er dette en enestående mulighet til å delta aktivt i debatten som ofte foregår andre steder enn i Arendal, opplyser Kjellesvig.

I løpet av de fem dagene Arendalsuka pågikk hadde Knowit besøk av FutureBoards, E24.no, Telenor Group, SpareBank 1 SR-Bank, Finans Norge, Yara, NHO, McKinsey, Nordic Choice Hotels/Stawberry, PRIO, VIRKE, advokatfirmaet BAHR, Skagen Fondene, Microsoft, Universitetet i Agder/UiA og AI Experts AS Kolumbus, Ruter, Entur, Kollektivforeningen, Bouvet, Statens Vegvesen, AtB, Bærum kommune, Stiftelsen Miljøfyrtårn, IKT Norge, Kartverket, Virke Vekst, Digitaliseringsdirektoratet, Skatteetaten, Capto AS, IBM Norge, Computerworld/TelecomRevy, Ruter, Netsecurity, GCE Node, Digital Innovation Hub Oceanopolis, Norges Ungdomslag og Den norske jordmorforening. Knowit deltok også i en rekke arrangement i Samferdselsteltet i regi av Opplysningsrådet for veitrafikken, OVF.

Christian Martinsen

Kommersiell direktør

Knowit Norge