Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

PRESSEMELDING

Fire nye år med Skatteetaten

IKKE-REGULERENDE

Knowit skal levere tjenester innenfor systemutvikling, design, arkitektur og ti andre delområder til Skatteetaten i fire nye år. – Vi gleder oss over fornyet tillit fra vår største kunde, sier avtaleansvarlig Snorre Finanger i Knowit.

Det er nå klart at Knowit skal levere tjenester innen digital utvikling til Skatteetaten frem til 2025. Det er klart etter at etaten i disse dager kunngjorde hvilke aktører som får tildelt rammeavtale den neste fireårsperioden.

– Vi er veldig godt fornøyde med å få samarbeide med Skattetaten i nye fire år. Vi har jobbet med Skatteetaten i en årrekke, og det er ingen tvil om at dette er en viktig avtale for oss. Ikke minst byr avtalen for givende arbeid for våre medarbeidere, som trives med det samfunnsoppdraget arbeidet innebærer. Det skaper gode rammer for våre fagfolk, forteller Snorre Finanger, avtaleansvarlig for Skatteetaten i Knowit.

Knowit skal sammen med flere underleverandører levere tjenester innenfor 13 delområder i den nye rammeavtalen.

– Skatteetaten er vår største kunde, og sysselsetter normalt ca 100 konsulenter til enhver tid. Det er også gledelig at vi har så stor tverrfaglig bredde i tjenestene Skatteetaten har ønsket å samarbeide med oss på, fra systemutvikling via design og rådgivning til robotisert og digital prosessautomasjon. Det speiler på mange måter hele bredden i tilbudet vårt.

Finanger tror konstellasjonen med flere gode samarbeidspartnere på laget, har gjort at Skatteetaten har gitt fornyet tillit med stor faglig bredde.

– Vi har fått god erfaring i å jobbe med større allianser for store kunder som Skatteetaten. Kombinasjonen av ulike spisskompetansemiljøer der mennesker og fag står i sentrum, gir kunden sikkerhet for at den beste konsulenten eller teamet blir satt på riktig jobb, sier Finanger.

Christian Martinsen

Kommersiell direktør

Knowit Norge