Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

ARTIKKEL

Knowit og SINTEF inviterte til temadag på Rebel

Onsdag 18. januar arrangerte Knowit i samarbeid med SINTEF temadag på Rebel. Temaet for seminaret var «Fra prosjekter til produktutvikling» i den digitale transformasjonens tid. Med mer enn 100 deltakere og 13 ulike foredragsholdere, ble årets første temadag et veldig vellykket arrangement.

Knowit og forskningspartnere samlet på scenen hos Rebel.

Ved lunsjtider ble deltakerne ønsket velkommen av Knowits Head of R&D Jan Henrik Gundelsby, Nils Brede Moe, Chief Scientist i SINTEF Digital og Viktoria Stray, Senior Research Scientist i SINTEF Digital som presenterte temaet og målet for dagen. Dagens key note speaker, Hans Christian Holte, direktør hos NAV ble også introdusert og med sin engasjerende tilnærming til smidig produktutvikling var tonen for dagen satt. 

Resten av dagen fikk deltakerne oppleve flere interessante innslag fra ledende fagfolk og forskere i verdensklasse fra både norske og internasjonale selskaper, og aktører i både privat og offentlig sektor. Foredragsholderne delte sin innsikt, forskning og erfaring om hva som skal til for å lykkes med produktutvikling. 

- Ved å møtes og skape en delingsarena som denne, kobler vi offentlig og privat sektor sammen med akademia. Vi får nemlig mye igjen for å jobbe sammen og har mye å lære av hverandre. Denne gangen var det også sammen med våre søsterprosjekter 10x-Teams og Digital Class og vi fikk derfor delt erfaringer enda bredere, sier Jan Henrik Gundelsby, Head of R&D i Knowit.

Arrangementet er et initiativ i regi av Transformit-prosjektet som er et partnerskap mellom Knowit og SINTEF, og er finansiert av forskningsrådet. Øvrige partnerne i prosjektet er NAV, Skatteetaten, Digdir, Entur, Oslo Kommune Origo og Kartverket. Transformit-prosjektet har et overordnet fokus på datadrevet digital transformasjon og det inviteres årlige til to temadager med fokus på ulike temaer. 

- Det har vært en flott dag med mange spennende innslag fra både privat og offentlig sektor. Spesielt gøy var det å høre på NAV-direktør Hans Christian Holte, og hvor klokketro han har på produktutvikling som arbeidsform videre, sier Jan Henrik.

Tusen takk til alle de inspirerende foredragsholderne, og takk til alle som deltok på temadagen!

Jan Henrik Gundelsby

Head of R&D

Knowit Norge