Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

PRESSEMELDING

Nå er det klart – sammen blir vi et nordisk kraftsenter

IKKE-REGULERENDE

Fra og med 1. juli 2021 er vi nå ett og samme selskap. Vi gleder oss til å hilse våre nye kolleger fra Cybercom velkommen til Knowit. Sammen skaper vi nå et nordisk kraftsenter for fremtidens digitale løsninger – med et stort fokus på bærekraft.

Den 5. mai i år ble det klart at Knowit har gjort selskapets største oppkjøp så langt – Knowit kjøper Cybercom. Oppkjøpet innebærer at det nye Knowit får drøyt 1200 nye kolleger, noe som innebærer at vi nå blir rundt 3800 medarbeidere. Det vokser også frem et helt nytt forretningsområde, Knowit Connectivity.

- Jeg ser frem mot den reisen vi skal ut på sammen med spenning – det blir noe helt unikt. Det er utrolig viktig for meg at våre kolleger fra Cybercom kjenner seg velkommen og opplever en frihet og glede ved å skape det nye Knowit sammen med oss, sier Per Wallentin, konsernsjef i Knowit.

Perfekt match og en spennende fremtid

Cybercom tar med seg spesialistkompetanse innen mobilitet, IoT, automatisering, skybaserte løsninger og det voksende området innen cyber- og samfunnssikkerhet inn i Knowit. Dette gir en vesentlig styrking av tilbudet våre kunder, spesielt innen industri- og telekomsektoren.

- Knowit og Cybercom kompletterer hverandre godt, og våre leveranseområder er moderat overlappende, noe jeg tror er viktig for våre kunder. De ønsker å se noe mer enn det de har fått tidligere. Nå starter reisen – det er en spennende fremtid vi har foran oss!, sier konsernsjef Niklas Flyborg i Cybercom.

Christian Martinsen

Kommersiell direktør

Knowit Norge