Creuna er nå en del av Knowit Experience

 

Med bredere og dypere kompetanse står vi enda bedre rustet til å ta på oss komplekse utfordringer og skape de beste kundeopplevelsene i partnerskap med våre kunder.

Web- og mobilteknologi

Web og mobil

Vi lager løsninger for web og mobil med hjerte for den gode brukeropplevelsen. Med lang erfaring og prisbelønte prosjekter i ryggen kan du være sikker på å få den teknologiske løsningen du trenger, enten den er splitter ny eller bygger på din eksisterende.

Analyse og rådgivning

Analyse og innsikt

Som et av Norges sterkeste analyse-miljø kan du være sikker på å få den innsikten du trenger for å skape verdi. Vi måler like bredt som kompetansen vår er på webanalyse, brukertesting, UX og digital markedsføring. Vi gir deg kontroll over dataene dine, enten det er i Google Analytics eller andre analyseverktøy. Sammen skaper vi de beste forutsetningene for at du skal ta gode beslutninger.

Design og merkevare

Design og merkevare

En sterk merkevare som skaper følelser hos folk kommer ikke av seg selv.  La oss hjelpe deg med å skape og posisjonere en merkevare som skiller seg ut i mengden. Fra innsikt til ide og uttak hjelper våre merkevareeksperter, webdesignere, UX-designere, art directors og tekstforfattere deg med å utvikle design og innhold som løfter ditt budskap.

Markedsføring og CRM

Markedsføring og CRM

Gode beslutninger og treffsikker kommunikasjon er datadrevet. Vi hjelper deg med å nå målgruppen din, velge de riktige kanalene og legge en god strategi slik at du får sømløse kundeopplevelser som skaper oppmerksomhet og gir verdi tilbake.

Kundehistorier

Forenklet, forbedret og forklart

Til toppen