Innovative løsninger

Digitaliseringen skaper nye muligheter for innbyggerne og samfunnet. Hver dag bruker millioner av mennesker nye løsninger fra Knowit. På denne måten hjelper våre kunder til mer demokrati, bedre helse og liv i en verden med mange utfordringer.

Vi får det til å skje!

Digital transformering og innovasjon

Med hvilken strategi møter dere en verden i digital endring? Hvilke muligheter og løsninger kan digitaliseringen gi virksomheten? Vi sørger for at dere får riktig veiledning og jobber innovativt med effektive arbeidsmetoder, helt fra starten.

Systemutvikling og forvaltning

Systemutvikling ligger oss varmt om hjertet, og vi utvikler alltid med tanke på hele livssyklusen til systemet, hele veien fra planlegging til forvaltning. Vi sørger for at systemene utvikles i takt med at forretningsbehovet endres.

Datadrevet vekst og analyse

Hva sier alle dataene, og brukes de på riktig måte? Er dere enige om hvordan dere tolker dataene? Vi kan hjelpe dere med å gjøre om og visualisere komplekse datamengder til verdifull informasjon for bedre beslutningsgrunnlag.

Systemløsninger og plattformer

Med lang teknisk erfaring og spesifikk bransjekompetanse forstår vi virksomheten og dens unike utfordringer. I komplekse endringsprosjekter kan vi med vår virksomhetsforståelse redusere oppstartstiden og øke effektiviteten for å oppnå resultater som tilfredsstiller behovet.

Produkt- og forretningsutvikling

Vi er genuint opptatt av produkter og tjenester i et helhetlig perspektiv. Våre konsulenter har både engasjement og hjerte for alle stadier av produktets og tjenestens levetid, og vi hjelper deg med det du ønsker å få løst i den fasen du måtte befinne deg.

Kundehistorier

Forenklet, forbedret og forklart

Til toppen