Knowit aktiviteter

I Knowit har vi stor tradisjon for inhouse fagaktiviteter. Dette er et viktig bidrag for å heve fagkompetansen hos våre ansatte, bygge nettverk og legge tilrette for innovasjon. Under kan du se et utvalg av våre aktiviteter.

Knowit Talks

Knowit Talks er et inspirerende seminar for alle som er interessert i innovasjon, kultur, teknologi og strategi. Vi inviterer deg til å starte dagen sammen med oss i Universitetsgata 1 (U1) eller på webinar.

Høyskolen Kristiania x Knowit: Kurs med heldagsseminar

I samarbeid med Knowit sine fageksperter tilbyr Kristiania høsten 2023 to heldags seminarer om kunstig intelligens, digitalisering, forretningsanalyse, personvern og datasikkerhet. I tillegg har Kristiania og Knowit utviklet to korte mikroemner på nett, der du ikke bare kan høre om, men også lære hvordan du i praksis kan håndtere disse utfordringene i din hverdag, rolle og virksomhet, uavhengig av hvilken bransje eller størrelse på virksomhet du tilhører.

Knowit Test School: Vil du fordype deg i testfaget?

Knowit er ISTQB Global partner, og utover å tilby dyktige testkonsulenter leverer vi også utdanning for alle som ønsker å utvikle seg innenfor testfaget. Besøk vår infoside for tidspunkt og påmelding for 2023.

Knowit Academy

Knowit Academy er Knowits interne kompetanseutviklingsprogram for ansatte i Norge. Målgruppen for programmet er alle ansatte. Vår ambisjon er å lage det beste og mest givende kompetanseutviklingsprogramet som finnes blant norske teknologibedrifter.

Miljøhack

Miljøhack er et hackathon der Knowit ansatte samles for å jobbe med ekte, uløste og ikke minst relevante miljøorienterte caser, sammen med spennende kunder. Det er stort fokus på tverrfaglighet, faglig moro og det sosiale.

Til toppen