Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Knowit Solutions

Med skreddersydde systemløsninger sikrer vi at våre kunders virksomhet utvikler seg etter hvert som forretningsbehov, teknologi og bærekraftsmål endres. Solutions er Knowits største forretningsområde, med rundt 1,900 konsulenter og med virksomheter i alle Knowits markeder i Norden.

Knowit Solutions har spesialistkompetanse i alle deler av systemutviklingsprosessen – fra idé, arkitektur og prosjektledelse til programmering, implementering, testing og sikkerhet.

Nordisk tilstedeværelse med lokal forankring

Vi holder til i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Vi sitter ofte ute hos kunden og noen ganger drives prosjektene på vårt eget kontor. Med over 6 kontorer i Norge og enda flere rundt om i Norden har vi en sterk lokal forankring og nordisk tilstedeværelse.

Tverrfunksjonelle team som utvikler og forvalter

I tverrfunksjonelle team utvikler og forvalter vi ulike digitale løsninger som gjør hverdagen enklere, øker folks livskvalitet eller reduserer klimapåvirkningen. Vi har bistått VY med å lage nye og sikre prognoser ved hjelp av dataanalyse og avansert maskinlæring. Sammen med NORAD og flere partnere jobber vi også med å tilgjengeliggjøre data som kan tilrettelegge for lokal innovasjon i land som Rwanda.

Hos Solutions finner du yrkesroller som:

  • Dataforsker og dataingeniør
  • Utvikler, arkitekt og analytiker innen Business Intelligence
  • Systemarkitekt og systemutvikler
  • Skyarkitekt og skyutvikler
  • Test og kvalitetssikring
  • System- og webutvikler
  • Prosjektleder
  • Produktleder
  • Designer

Systemløsninger for offentlig og privat sektor

Med dyp teknisk kompetanse og lang erfaring fra flere ulike bransjer støtter vi alt fra offentlig sektor og større selskaper i telekombransjen, til detaljhandel og e-handel. På daglig basis transformerer vi komplekse datasett til verdifull innsikt, utvikler brukervennlige systemer med unik kundetilpasning eller lager energieffektive skyløsninger, betalingsløsninger og AI-løsninger.

Knowit Solutions er en sterk partner for bedrifter og organisasjoner i den digitale transformasjonen. Vi lager fremtidens systemløsninger basert på den nyeste teknologien.


Fredrik Ekerhovd

CEO, Knowit Solutions


1 900+

medarbeidere

Med spisskompetanse i alle deler av systemutviklingsprosessen.

4

nordiske land

Du finner oss i Danmark, Finland, Norge og Sverige.