Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Knowit Connectivity

Gjennom høyteknologisk programvareutvikling lager vi i Connectivity innebygde systemer og applikasjoner for sky- og sikkerhetstjenester. Vi er lokalisert i Sverige, Polen og Tyskland og er primært aktive i industri-, teknologi- og telekomsektorene.

Med teknologi i front og god forståelse for kundens virksomhet, leverer vi i Knowit Connectivity innovative løsninger innen IT og kommunikasjonsteknologi.

Fra politibiler til tilkoblede containere

Vi er stolte av å utvikle alt fra neste generasjons kjøretøydatamaskin i svenske politibiler til å koble til og sikre verdens vaksineleveranser og medisiner ved hjelp av smarte kjølebeholdere. Samtidig som vårt digitale signeringsverktøy har bidratt til å sikre og muliggjøre flere svenske eksportavtaler til vanskelige markeder.

I nærmere hundre millioner biler er programvarekomponentene våre installert slik at sjåfører over hele verden kan tilpasse infotainmentsystemet sitt. Connectivitys innebygde system for Husqvarnas robotgressklippere er en annen vellykket løsning med bred bruk. Med IoT kobler vi sammen gressklipperen og gir sluttkunden mulighet til å styre, overvåke og fjernspore den via en app.

Smidige team i Sverige, Polen og Tyskland

Vi jobber alltid i tett samarbeid med våre kunder for å oppnå de beste resultatene. Vi er 800 konsulenter fordelt på omtrent 15 lokasjoner i Sverige og tre lokasjoner i Polen, samt i Tyskland. Vi jobber smidig og sammen for å definere, utvikle og teste digitale løsninger.

Hos oss i Connectivity finner du kompetanse som:

  • Programvare- og systemutvikler
  • Systemingeniør
  • Systemutvikler for innebygde systemer
  • Løsningsarkitekt
  • Skyarkitekt og skyutvikler

Bransjer vi støtter

Våre kunder er i den globale bil-, produksjons- og telekomindustrien. Vi er eksperter på innebygde systemer som er en del av alt fra hjemmeelektronikk til infrastruktur og vi er en ledende leverandør av 5G-teknologi til store forsknings- og utviklingsavdelinger. Etterspørselen etter våre skytjenester er stor fra kunder innen detaljhandel, forsikringsselskaper og industri.