Man and woman signing contract

Forenkle kredittvurderingsprosessen

Vår tjeneste Dploy håndterer hele forløpet i en kredittprosess, fra søknad til utbetaling. Ved å automatisere utlåningsprosessen kan du senke driftskostnadene og behandle flere kredittvurderinger uten å ansette mer personell.

Plattformen er intuitiv, skalerbar og spesielt utviklet for banker og finansforetak som tilbyr forskjellige typer finansiering, for eksempel:

  • Lån, boliglån, kredittkort og andre finansprodukter
  • Factoring, leasing og leasing av utstyr til foretak
  • Salgsfinansiering, lån uten sikkerhet og pantetjenester
Colleagues talking in co-working space

Automatiser innlysende kredittbeslutninger

Du kan enten integrere Dploy med din eksisterende bankplattform og håndtere kredittbeslutningen via grensesnittet, eller velge å bare bruke Dploy. Rammeverket bygger på sikre datakilder, komplekse integrasjoner og åpne plattformer.

Du får tilgang til en unik database med fortløpende oppdatert kredittinformasjon og oppslag i offentlige registre for å bli kjent med kunden. Ved hjelp av optimerte vurderingsprosesser kan Dploy avgjøre hva som er en korrekt håndtering av en kredittsøknad ut fra den kredittpolicyen som din virksomhet har fastsatt. Det innebærer at du kan ta trygge, objektive og raske kredittbeslutninger samtidig som du øker kvaliteten på kredittvurderingene.

Smiling female office worker

Skreddersy plattformen etter dine behov

Brukergrensesnittet kan tilpasses etter dine unike behov og bedriftsmodell. Dessuten finnes det et standardgrensesnitt som dekker de fleste krav som banker og finansforetak har innen prosesshåndtering. Plattformen er tilgjengelig både via nettjeneste og API. Et internt og eksternt brukergrensesnitt inngår også.

Plattformen Dploy gir deg mulighet til å tilpasse valutaer, språkfiler, datoformat og andre lokale innstillinger. Dette gjøres ved installasjon og implementering av systemet.

desk, note book and computer seen from above

Digitaliser fakturabelåning og fakturakjøp

Tilbyr ditt foretak sjekkregningskreditt eller factoringtjenester i form av både fakturakjøp og fakturabelåning? Den smarte, finansielle teknologien fra Dploy støtter alle disse prosessene og kan forenkle arbeidet betydelig. Oppdag hvordan vi kan hjelpe deg som kjøper og finansierer foretaks utestående fordringer.

Dploy web banner

Noen av våre kunder

Vi har gjennomført fremgangsrike implementeringer innen flere forskjellige bransjer i Norge, Danmark og Sverige. Noen av de største aktørene innen for eksempel finansiering bruker Knowits FinTech-løsning Dploy. BMW, Easybank, Volkswagen, DNB Finans og Santander er noen av dem. 

Markedsledende samarbeidspartnere

For å sikre tilgang til gode data har vi innledet et tett samarbeid med Signicat, Ambita og Alva Technologies. Ambita er et teknologiforetak som leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet. De står bak flere sentrale løsninger som sikrer at boligmarkedet i Norge er effektivt og åpent. Alva Technologies er en av Norges ledende foretak innen proptech, med det mål å utvikle nye løsninger for et mer velfungerende boligmarked.

Bli kontaktet
Jan Georg Lehmann
CCO, Knowit Solutions Bergen

Til toppen