#InnovationTuesday

To disruptører om innovasjon av forretningsmodeller

I en tid der etablerte aktører står overfor både trusler fra disrupsjon gjennom endrede konkurransevilkår eller muligheter for økt lønnsomhet, har to av landets råeste utfordrere – både innenfor det private og offentlige – mye å lære bort. I desember kommer de på Innovation Tuesday for å fortelle hvordan de jobber med innovasjon av forretningsmodeller.

Askeladden & Co er gründerfabrikken som ved hjelp av effektiv bruk av teknologi har spesialisert seg i å utvikle nye og skalerbare forretningsmodeller i modne markeder med lav konkurranse. De tidligere McKinsey-konsulentene står blant annet bak suksessene som Cutters, Dr. Dropin, Paint'n Sip og Squeeze.

Nyby representerer helt nye måter å tenke på for å innovere og oppnå effektivitetsutbedringer i det offentlige, og leverer en digital plattform som potensielt kan velte om måten vi samarbeider på og utnytter ressurser i velferds-Norge.

Tirsdag 4. desember kl. 8:30 kommer begge selskapene til oss på frokostseminaret Innovation Tuesday for å fortelle hvordan teknologi, digitale plattformer og ikke minst tankesett åpner nye muligheter for effektivitetsutbedringer og gevinster, og hvordan de jobber med å identifisere mulighetene i etablerte bransjer.

Kom innom for litt kaffe og frokost og lær hvordan ekte disruptører tenker om innovasjon og det å utfordre status quo.

Når?
Tirsdag 4. desember, 2018.
Kl. 08:00 - 10:00

Hvor?
Lakkegata 53, Oslo.

Påmelding
Meld deg på frokostseminaret her.

Agenda
08:00 Registrering, kaffe og frokostservering
08:30 Velkommen
08:40 Foredrag med Nyby og Askeladden 
09:40 Q&A
09:55 Avslutning

Foredragsholdere

Martin Schütt Martin Schütt er utdannet siviløkonom ved NHH i Bergen og var blant E24s "Ledertalentene 2017". Han hoppet av en lynkarriere i McKinsey og startet sammen med fem partnere selskapsfabrikken Askeladden og Co. i 2016. Her har de startet bl.a. Cutters, Dr.Dropin og sist ut Verd Begravelse.
Karl-Axel Bauer Karl-Axel Bauer er utdannet jurist fra UiO og var blant E24s «Ledertalentene 2014» og Kapitals «40 under 40» i 2018. Etter 9 år i McKinsey kjøpte han i 2016 restaurant Lorry i Oslo sammen med sin bror. På Lorry var han med på å starte Askeladden & Co og den internasjonale klima-plattformen Chooose.
Fredrik Gulowsen Fredrik Gulowsen, med bakgrunn fra start-ups som Zwipe, Filmgrail og Kolonial.no, kommer for å fortelle om sin ambisiøse nysatsing NYBY som skal endre organiseringen av offentlige tjenester. Sammen med flere norske kommuner, ideelle organisasjoner og aktører i næringslivet utvikler NYBY en helt ny type digital plattform som muliggjør selvorganiserende team, mobilisering av flere ressurser og sømløst samarbeid på tvers av offentlig, privat og frivillig sektor. Fredrik er statsviter og har selv erfaring som pårørende.
Til toppen