Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

STILLING

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior Java-utvikler

OSLO

Del via e-post

Her i Knowit Experience blir du en del av et ledende fagmiljø i skjæringspunktet mellom digital teknologi og visuell utforming. Vi jobber med flere av landets største merkevarer og du vil jobbe som utleid seniorkonsulent i kundestyrte prosjekter. Vi er trygge på at vi kan gi deg spennende arbeidsoppgaver - vårt fokus er alltid det samme: spennende prosjekter for våre ansatte og fornøyde kunder.

Som vår nye utvikler har du:

  • En relevant bachelor- eller mastergrad.
  • Minst 10 års erfaring som applikasjonsutvikler, fortrinnsvis i Kotlin, Java eller tilsvarende objektorientert programmeringsspråk.
  • Erfaring med OpenAPI, Docker, k8s, OpenShift, Spring, Kafka, CI/CD-verktøy.
  • Tro på, og lang erfaring med, smidig testdrevet utviklingsmetodikk.

Det vi ønsker oss er en nysgjerrig og løsningsorientert senior utvikler. Du er trygg og erfaren nok til å bygge tillit hos kunder og kollegaer. Du har kompetansen og autoriteten som skal til for å ta ansvar for kvalitet, sikkerhet og etterlevelse av standarder i prosjekter.

Hva kan vi tilby som vi tenker er viktig for deg:

I Knowit Experience har vi et sterkt tverrfaglig miljø med høye ambisjoner. Vi holder til i helt nye og flotte lokaler i Oslo sentrum, og vi gir deg muligheten til å jobbe med noen av landets største merkevarer i Nordens største digitalbyrå (innen utvikling, design, digital markedsføring, merkevare og digital transformasjon).

Knowit Experience er en del av et stort konsern, men vi er autonome og har stor selvbestemmelsesrett. Dette er en rød tråd helt fra selskapsnivå til teamnivå og videre til deg. Vi er opptatt av at du skal trives og strekker oss langt i å gi deg en arbeidsdag du gleder deg til.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger og du vil ha en omsetningsbasert lønnsmodell med garantilønn dersom du ikke er i oppdrag. Passer din kompetanse og erfaring med stillingsannonsen, vil det ikke være noe problem å finne oppdrag. I tillegg har vi også andre personalgoder som telefon, internett, hodetelefoner, PC/Mac og databriller.

Høres det interessant ut?

Da tar du kontakt med oss. Vi trenger ingen lang søknad. Vi trenger bare nok informasjon til å vurdere din erfaringsbakgrunn. Det holder med en CV eller en LinkedIn-profil. Er du ikke helt sikker på om du ønsker å flytte på deg enda, så tar vi likevel gjerne en uformell prat om mulighetene hos oss. I så fall tar du kontakt med Petter El Fakiri (92 22 53 32 | petter.fakiri@knowit.no).

Relaterte stillinger