Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Velkommen til Knowits kontor i Kristiansand

Godt synlig på hjørnet i krysset Markens gate og Dronningens gate finner du Knowit. Vi holder til i Kristiansands mest travle handlegate, rett ovenfor verdens mest forseggjorte McDonalds-bygg (tidligere Norges Bank) og NRK. Dette er Knowit sitt største kontor på Sørlandet. Her holder vi til i et attraktivt og trivelig nyoppusset lokale i et bygg med lang historie.

Du finner oss i 2. etasje i Markens gate 8 i Kristiansand. Inngangen er felles med restauranten Slakter Sørensen. For tiden så er det 26 ansatte som har sin tilhørighet til kontoret. Her er det yrende liv hver dag selv om det også er mange som til daglig har sin arbeidsdag ute hos kunder.

I Kristiansand møter du på ansatte som representer alle våre tilbud ut til markedet. Vi har en solid gjeng med utviklere og så har vi dem som jobber innen satsningene våre Smart Factory og Digital transformasjon og innovasjon. Her finner du også mye av administrasjonen for virksomheten på Sørlandet.

Vi pusset opp kontoret vårt i sommeren 2022. Her finner du et stort åpen kontorlandskap og noen mindre cellekontorer som alle bruker ved behov. På lik linje som ved kontoret i Arendal så er det også her en gjennomført stil i en hjemmekoselig tone med farger på veggene og et unikt oppsett med blomster i taket. Her er det lagt til rette for at man skal møte et effektivt kontor med en trivelig og litt hjemmekoselig stemning.


Fun facts

  • Kontoret ligger i andre etasje i et bygg som har en lang historie. Vi sitter i dag i det som var Cristiania Glassmagasin sin andre etasje.
  • Møterommene er gitt navn etter spesielle artifakter man finner i rommet, kommer du på besøk så se om du forstår det!
  • Som leietaker i bygården har vi også tilgang til fellesarealer i hele bygget. Drar du opp i fjerde etasje så finner du et klassisk kronespill.
  • Kontoret er tenkt å leve også utenfor arbeidstid. Vi har derfor en bar og her kan du spille shuffle board.

Erik Mong, virksomhetsleder Knowit Sør

Erik Mong, virksomhetsleder Knowit Sør

På dette kontoret finner du følgende Knowit-selskaper: