FjordTours har helt siden 1982 tilbudt reiser og opplevelser i fjord-Norge, inkludert klassikere som Norge i et nøtteskall® og Sognefjorden i et nøtteskall®. Selskapet er i dag en av de ledende leverandørene av reiseopplevelser og turpakker på Vestlandet, først og fremst rettet mot individuelle reisende.

 

I løpet av det siste tiåret har FjordTours vært gjennom en sterk digital transformasjon. Knowit utviklet og designet nye nettsider til selskapet i 2015. I 2016 startet arbeidet med å lage et helt nytt og skreddersydd online bookingsystem tilpasset selskapet, som er eid av reiselivsaktørene NSB, Fjord1, Tide og Aurland Ressursutvikling.

FjordTours, som til da hadde benyttet NSBs bookingsystem, sto i praksis overfor to valg: Velge et massivt system som kunne løse alt, eller bygge en moderne servicearkitektur bestående av en rekke mindre komponenter i en arkitektur av mikrotjenester. Valget falt på det siste. 

 

Sammen med FjordTours har Knowit utviklet en IT-infrastruktur bestående av mikrotjenester. Prosjektet har ikke har noen klar start- eller sluttdato, men i likhet med sine internasjonale konkurrenter utvikles og forbedres systemet kontinuerlig.

Knowit har bistått både med rådgivning, prosjektledelse, utvikling og design, og jobber fortsatt med å sikre at FjordTours forblir en preferert leverandør av reiseopplevelser i Fjord-Norge.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen