Et mykere og mer menneskelig Vy

Løsningen er det digitale designsystemet Spor, som inneholder retningslinjer for visuelt design, ferdigstilte digitale komponenter, dokumentasjon og retningslinjer for bruk.

Det er også satt opp nye retningslinjer og design for animasjon og illustrasjon, utarbeidet i samarbeid med illustratøren Magnus Voll Mathisen.

Et felles språk for designere og utviklere

Designsystemet til Vy ble først laget i Figma. Deretter ble det satt opp som en egen nettside, slik at det ble et verktøy som forenklet arbeidshverdagen til både designerne og utviklerne i Vy. Designsystemet definerer et felles regelsett for bruk slik at disse brukes likt av alle, både i arbeidsfiler for designerne og for utviklerne i koden.

Hva har vi oppnådd?

Spor er under kontinuerlig utvikling og blir stadig utbedret for de ulike teknologiene som brukes i Vys digitale kanaler. Det har allerede ført til et langt mer moderne, helhetlig og uniformt design på tvers av Vys flater. Spor sikrer høyere kvalitet på design og utvikling, samtidig som det gjør Vy bedre rustet for fremtidige krav og regler.

LURER DU PÅ OM VI KAN HJELPE DEG?
Salima Noormohamed
Avdelingsdirektør Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen