Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

ARTIKKEL

Stor suksess med oppstarten av Microsoft Dynamics 365 selskap

Knowit fortsetter å vokse og i høst har vi styrket vårt tilbud innenfor forretningsrådgivning. Etterspørselen etter forretningsløsninger og implementering av moderne skybaserte systemer øker. Med Knowit Insight Business Solution ekspanderer Knowit med et dedikert team av erfarne spesialister på Microsoft Dynamics 365.

Ved intelligent bruk av teknologi og forretningsstrategier hjelper Knowit kundene med å lykkes i den digitale transformasjonen, og samtidig bidra til å skape en bærekraftig fremtid.

På rekordtid har selskapet etablert seg som en betydelig forretningsrådgiver innen Dynamics 365.  Selskapet har erfaring fra de største ERP prosjekter i Norge/Norden med utrulling til globale kontorer. Med spesialkompetanse innenfor Dynamics 365 Finance & Supply Chain, CE, Azure og PowerPlatform (PowerBI, PowerApps, PowerAutomation m.m.), jobber selskapet med en rekke store og kjente kunder innen bygg- og anleggsbransjen, engineering, prosjekt, produksjon, handel og distribusjon og enterprise kunder med komplekse behov.

 Med tverrfaglig kompetanse innen andre tjenester og produkter fra Microsoft, kan Knowit ytterligere digitalisere og automatisere prosessene for bedre å understøtte kundens forretning og dermed oppnå høy verdiskapning og tilhørende gevinstrealisering.

Med sine eksperter og forretningsrådgivere kan Knowit virksomheter trygt på reisen mot skyen. De bistår som rådgivere gjennom hele livssyklusen til forretningsløsningen fra analyse og design, til leveranse og igangkjøring, samt kontinuerlig forbedring, optimalisering og videreutvikling.

- I Knowit har vi fokus på langsiktighet og verdiskapning i alt vi gjør i tett samarbeid med våre kunder. Vi går hånd i hånd sammen med kunden og sikrer en løpende optimal utnyttelse av teknologi og bidrar til å skape en lønnsom, verdiøkende og friksjonsfri hverdag for kunden og deres medarbeidere, sier Øyvind Myrstad, virksomhetsleder i Knowit. 

Maria Nikitina

Salgsansvarlig

Knowit Norge