Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

NYHET

Velkommen til Knowit, Marketing Clinic!

Med spisskompetanse innen strategi, merkevarebygging og forretningsutvikling er det med stor glede at vi ønsker våre nye kolleger fra det nordiske strategibyrået Marketing Clinic velkommen til Knowit.

Clinic blir en del av Knowit. Sammen med våre nye kollegaer blir vi nå enda sterkere innen management consulting – samtidig vil vi utvide vår strategiske kompetanse innenfor vekst- og forretningssstrategi.

Våre nye kolleger vil primært være en del av forretningsområdet Knowit Insight med management consulting tjenester, men vi vil også støtte forretningsområdet Knowit Experience – med kompetanse innen merkevarebygging, kundeopplevelse og markedsstrategi.

-Vi er glade over å kunne ønske våre nye kolleger fra Marketing Clinic velkommen til oss i Knowit. Ved å kombinere Marketing Clinics sterke nordiske markedsposisjon og kompetanse innenfor vekst- og lønnsomhetsstrategier med Knowits brede kompetanse innen digital transformasjon og endringsledelse, blir vi en enda sterkere partner til både eksisterende og nye kunder, sier Carin Strindmark, Head of Knowit Insight.

– Marketing Clinic og Knowit utfyller hverandre godt og sammen vil vi bli en enda sterkere partner for våre kunder. Jeg er overbevist om at sammenslåingen vil åpne spennende utviklingsmuligheter for våre medarbeidere når vi nå blir en del av Knowit, som er på en spennende vekstreise” sier Kati Nurminen, Nordisk CEO of Marketing Clinic.

- Vi ser frem til å begynne et tett samarbeid med våre nye kollegaer allerede i sommer, og gjennom året vil Marketing Clinic bli gradvis en del av Knowit, avslutter Kati.

Maria Nikitina

Salgsansvarlig

Knowit Norge