Bli med på årets mest spennende seminar!

Publisert 30 nov 2022

Velkommen til Knowit Talks: Krig i Europa – Strategiske og digitale byggeklosser i krisetider. Operer du i det digitale rom, eller har en virksomhet eller ansvarsområde med fokus på digitale utfordringer er dette seminaret spennende for deg. Hele seminaret skulle vi alle ønsket var helt unødvendig, men det er dessverre en realitet. Det er krig i Europa! Benytt ettermiddagen og kvelden onsdag 7. desember sammen med oss nå ved inngangen til julehøytiden.

Kom, hør og reflekter rundt hva det har å bety for vår digitale hverdag fremover. Knowit Talks: Krig i Europa - Strategiske og digitale byggeklosser i krisetider. Vi kombinerer faglige innlegg med sosialt samvær og hygge i forkant, i pausene og i etterkant.

Med bakgrunn i den internasjonale situasjonen vi er inne i Europa, som også omfatter en rekke digitale og menneskelige utfordringer, har vi i Knowit etablert et interessant fagseminar vi inviterer deg til å delta på.

Knowit har virksomhet og aktivitet for kunder, organisasjoner og offentlig sektor over hele Norge, så vel som i Norden. Knowit er et nordisk konsern med kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Ålesund og Kristiansand i Norge. I alt jobber det 4000 ansatte i selskapet, hvorav IT-rådgivning og systemutvikling er
sentralt i selskapets strategi. Knowit har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen.

Spennende program

Kort om programmet og link til påmelding:

Paul Chaffey, tidligere statssekretær i 8 år i Erna Solberg regjeringen, studioleder i Halogen, og bakgrunn som adm.direktør i Abelia. Chaffey er kveldens programvert og fasilitator.

 

Deretter innleder Geir Hågen Karlsen, oberstløytnant og hovedlærer i strategisk kommunikasjon ved Forsvarets høgskole om«Situasjonen i Ukraina og dens påvirkning av oss».

 

Videre innleder Roar Thon, fagdirektør for sikkerhetskultur i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet, med fokus på temaet «Kan vi forebygge påvirkningsoperasjoner?».

 

Kveldens nest siste innleder er Cecilie Hellestveit, Forsker/samfunnsviter ved Folkerettsinstituttet, med doktorgrad i krigens folkerett. Hun innleder om «Krig i Europa: Min analyse og - kan vi sivilt ansatte bli militære mål?»

 

Kveldens program avsluttes av Jon Reichelt, forfatter, tidligere generalmajor, sjef for Forsvarets sanitet og psykiater, med fokus på «Mennesket i krise».

 

Velkommen til seminar 7. desember hos Knowit! Du kan melde deg på her.

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Christer Kjellesvig
Director at Knowit
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen