Knowit på DND2023

Publisert 16 feb 2023

I går ble årets DND2023 konferanse arrangert på Radisson Blu på Holbergsplass i Oslo. Her deltok Knowit med stand og deres egen Thomas Malt holdt foredrag om APIer og integrasjonsteknologi. Dagen ble rundet av med en formell markering av SmartBy Awards, som ble vunnet av Innbyggerkontakt i 2022.

DND2023 konferansen gikk av stabelen i går og det ble en flott dag fylt med en mengde spennende foredrag i plenum og fire parallelle spor. Konferansen arrangeres årlig av Den norske dataforening, og er en av de viktigste møteplassene for profesjonelle i IT bransjen. Hovedtemaet for årets konferanse var «IT for en verden i krise», og her så de på dagsaktuelle eksempler på hvordan IT er med på å både løse og skape kriser.  

APIer og integrasjonsteknologi 

Knowits egen Thomas Malt, CTO og Principal Engineer i Knowit deltok på scenen i spor 4: APIer og integrasjonsteknologi. Her holdt han foredraget «Å lykkes i krisetid - Hvordan vi bygger en robust kunnskapsbedrift med data og APIer.» Thomas fortalte i sin presentasjon om hvordan Knowit lever av å ha ledende ekspertkompetanse innenfor deres sentrale fagområder. Han demonstrerte hvordan Knowit har kombinert et tydelig verdibudskap til ansatte, med strukturert datainnsamling av ansattes kompetanse og motivasjon gjennom etablering en API-drevet dataplattform. Thomas viste også hvordan de har utviklet verktøy for å informere teknologistrategi, rekrutteringsstrategi, team-sammensetning og individuelle utviklingsplaner. 

- Den norske dataforening er Norges største nettverk for IT- og digitaliseringsprofesjonelle, og konferansen er et veldig viktig forum for oss å være synlige i. Her møter vi tverrsnittet av kolleger, partnere, konkurrenter og forskningsmiljøet i den norske IT-bransjen. Vi mener det er utrolig viktig å lære av hverandre, og ønsker både å lytte og bidra med å dele kunnskap om det vi holder på med og som andre rundt oss kan ha nytte av, sier Thomas. 

Hyggelig dag på stand og prisutdeling 

På Knowit sin stand kunne deltakerne på konferansen møte flere ansatte fra Knowit, stille spørsmål, eller slå av en prat. Med godt oppmøte på konferansen var det mange mennesker innom standen, og det ble flere interessante samtaler i løpet av dagen. Arrangementet ble avsluttet med en formell markering og prisutdeling av SmartBy Awards 2022. Vinneren av prisen var Innbyggerkontakt, som er en proaktiv meldingstjeneste utviklet av KF i samarbeid med Knowit.
 

- Knowit har vært medlem i Dataforeningen i mange år. Under årets DND2023 traff vi flere kunder og partnere som vi hadde gode diskusjoner med. Vi gratulerer nok en gang Innbyggerkontakt med seieren, og er stolte av å være en del av dette prosjektet, sier Frode Kjos, Forretningsutvikler mobilitet i Knowit. 

 
Vi takker for et flott arrangement med mange hyggelige mennesker og spennende foredrag, og gleder oss allerede til neste år! 

 

Bli kontaktet
Per Christian Øren
Salgsdirektør
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen