Knowit partner opp med Oneflow

Publisert 05 mai 2021 Plakat med logen til Oneflow

Knowit blir partner med den digitale kontraktsplattformen Oneflow. Dette betyr at kontraktstyring blir enklere, smidigere og lettere tilgjengelig for både Knowit og kundene våre.

Oneflow gjør det mulig å lage kontrakter direkte i nettleseren. Du signerer med juridisk bindende e-signatur og får beskjed om viktige endringer og hendelser underveis i kontraktsforløpet. Verktøyet gir deg også innsikt som hjelper deg å ta bedre beslutninger.

- Bare det beste er godt nok for oss. Derfor er Oneflow det åpenbare valget som partner for digital kontraktshåndtering. Plattformen gir de rette forutsetningene for å gjøre forretninger raskere ved å automatisere hele kontraktsreisen- fra å opprette, forhandle og e-signere, til å analysere og arkivere. Kontraktprosessen er også samlet på en og samme plattform, noe som gjør det mulig å jobbe hjemme effektivt uansett om du er hjemme, på kontoret eller på farten, sier Håvard Gundersen, CRM-sjef i Knowit Experience.

Oneflow ble grunnlagt i 2012 i Stockholm og har i dag kontorer i Oslo og Helsingfors. Kundebasen består av noen av Nordens største merkevarer, men både store og små bedrifter over hele verden bruker plattformen til kontraktene sine.

- Den sterke tilstedeværelsen i det nordiske markedet henger godt sammen med vårt fokus på å være en lokal aktør, sier Håvard Gundersen.

Bli kontaktet
Håvard Gundersen
Head of CRM, Knowit Norge
Til toppen