Entur - vinner av Fyrlyktprisen 2021

Publisert 29 okt 2021 Entur Fyrlyktprisen

Onsdag 27. oktober ble Fyrlyktprisen delt ut for 18. gang under den store konferansemiddagen på NOKIOS i Trondheim. Av totalt to vinnerkandidater var det Entur som gikk av med seieren og ble kåret til «Årets IT-fyrlykt i offentlig sektor».

Fyrlyktprisen er offentlig sektors dataforums pris som skal fremme utveksling av erfaringer og kunnskaper om IKT i forvaltningen og synliggjøre og støtte innovativ bruk av IKT. 

– Finalistene har blitt bedømt i forhold til gjenbruksverdi, verdiskapningspotensiale, nytteverdi, nyskapende løsninger, samhandling på tvers og bidra til bærekraftig utvikling. Entur scorer godt på alle disse kategoriene, og blitt en veldig god plattform for å bidra til at flere kan velge kollektivt. Og at det dekker landet godt med en rekke leverandører av data, slik at man kan komme fram, sier juryleder John Krogstie. 

Entur har samlet kollektiv-Norge til ett rike og skapt et økosystem rundt kollektivtransport. De har bygget en digital infrastruktur for all kollektivtransport i Norge, der man samler, foredler og deler åpent rute- og reisedata, inkludert sanntidsinformasjon, fra kollektivselskaper i hele landet.

-Vi gratulerer Entur med Fyrlyktprisen på NOKIOS. Det er lov å være stolt når vår største kunde, Entur, blir nominert og vinner en pris for å være et forbilde for digitalisering innen offentlig sektor. Prisen er etablert for å tildeles en institusjon som har utmerket seg særlig positivt innen IKT-området, som kan tjene som et forbilde for andre. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeide og er helt enig i at vi kommer lenger sammen, sier Frode Kjos, Ansvarlig for Mobilitet i Knowit Solutions. 

 

 

Kontakt oss
Frode Kjos
Direktør Forretningsutvikling Mobilitet, Knowit Solutions

Kontakt oss
Torbjørn Moen
Direktør Forretningsutvikling Offentlig Sektor, Knowit Solutions
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen