Knowit finalist i Microsoft Partner Awards for 2021

Publisert 29 aug 2021

Hvert år kårer Microsoft deres beste partnere innenfor deres viktigste satsningsområder i Norge. Microsoft er en viktig samarbeidspartner for Knowit, og for 2021 er Knowit valgt ut som finalist i to kategorier.

Microsoft Partner Awards løfter frem samarbeidspartnere som det siste året kan vise til noen av de beste Microsoft-baserte løsningene, utviklet gjennom deres virksomhet. I Norge deles prisene ut i 14 forskjellige kategorier, der Knowit ble valgt ut som finalist i kategoriene Sustainability Changemaker Partner & Azure Innovation Partner. På verdensbasis er det sendt inn mer enn 4400 nominasjoner - på tvers av 130 land og 56 kategorier. 

 - Knowit sin visjon er å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. Vi er derfor stolte av å bli kåret til finalist i kategoriene Sustainability Changemaker Partner og Azure Innovation Partner.

Microsoft er en av våre viktige samarbeidspartnere, og våre konsulenter jobber hos kunder som er ledende på modernisering og Azure, forteller Øyvind Eikeland, CTO for Knowit Amende og pådriver for Microsoft samarbeidet. 

Se video fra finalister og vinnere for 2021 her

Bli kontaktet
Øyvind Eikeland
CTO Knowit Solutions Norway
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen