Knowit Academy 2021 - Best i bransjen?

Publisert 12 okt 2021

I Knowit er vi endelig i gang med årets Academy. Med store ambisjoner om å bli den beste i bransjen på inhouse kompetansutvikling, reflekterer årets program nettopp dette. Nye ressurser er kommet til både på organiseringssiden og blant kursholderne, og vi ser frem til et år spekket med spennende innhold og foredrag.

Læring, kompetanseheving og utvikling har alltid stått sterkt i Knowit. I år arrangeres Knowit Academy for 7 året på rad, og på 10 mnd skal 74 ansatte ta del i 4 ulike utdanningsprogram. Det er hentet inn 29 ulike forelesere som skal gjennomføre programmet. Flere av disse er ressurspersoner fra egne rekker, men også anerkjente, internasjonale forelesere, kursholdere og coaching team. Ambisjonen er å lage det beste og mest givende kompetanseutviklingsprogrammet som finnes blant norske teknologibedrifter.

Med pandemien i fjor ble programmet tilpasset en heldigitalisert gjennomføring, med fokus på skyteknologi og cloud sertifiseringer. Årets program er derimot mer lik tidligere rammer, og er delt inn i design, praktisk personalledelse, strategi og ledelse, og teknologi. Nytt av året er at alle programmene i større eller mindre grad er 100% fornyet fra tidligere program. For første gang har vi fire parallelle programmer og vi fortsetter profesjonaliseringen på alle områder. 

 

De ansatte har behov for utvikling 

Et gjennomgående punkt i samtaler og spørreundersøkelser med de ansatte er behovet for å utvikle seg selv. Selv om lønn og oppdrag er viktig i konsulentbransjen, er det en tydelig trend i markedet at arbeidstagere er motivasjonsdrevet av å få lov til å lære, utfolde seg og heve sin kompetanse.    

 - Jeg meldte meg på Knowit Academy -strategi og ledelse fordi jeg etter å ledet min egen oppstartsbedrift i flere år, ønsker å utvikle meg selv som leder og finne min egen lederstil. Jeg tror dette programmet oogså vil bidra i mitt engasjement som en av fagsjefene for Backend. Som IT-konsulent så jobber vi mer enn nok med det faglige, derfor mener jeg at det er nyttig å ha et fokus andre ting som er minst like viktig. Jeg ser frem til å lære nye ting om mennesker og kanskje knuse noen myter rundt ledelse som jeg alltid har trodd på, forteller Brede Y.S Kristensen, Fullstack Utvikler og Fagsjef for Backend, Knowit Objectnet.   

Med på laget i år har Knowit Adacemy også fått med seg ny ansvarlig leder Fredrik Thaulow.  


- Vi er svært glade for å kunne starte opp med det største programmet noen gang i Academy sin historie i dag. Academy er et viktig redskap for oss for å ivareta og utvikle våre medarbeidere. Dette er en stor satsning for selskapet og mange dyktige medarbeidere har lagt ned et stort stykke arbeid for å få til det programmet vi lanserer i dag. Vi gleder oss veldig til veien videre, forteller Fredrik. 

Vi ønsker både forelesere og våre ansatte masse lykke til på Academy! 

Bli kontaktet
Fredrik Thaulow
Rådgiver Knowit Impact
Til toppen